2777
2789
عنوان

زنان زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 11171 بازدید | 39 پست
جریانش مفصله .  مهم ترینش اختلاف فرهنگی شدیدمون بود که به دو سال نکشید عمر زندگیمون

میشه بگید در چه زمینه هایی اختلاف فرهنگی داشتید که خودشو نشون داد،؟البته اگر مایلید

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

ن بابا زیبایی کیلو چند عزیزم فقط شانس،مثال میزنم برات جاری من ن قیافه داره ن هیکل و ن قد تیپشم ک فبها ولی شوهرش با اینکه از نظر تیپ و قیافه و قد و هیکل عالیه اما چنان پشت زنش درمیاد و هوای خودش و خانوادش رو داره آدم کف میکنه

پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید در چه زمینه هایی اختلاف فرهنگی داشتید که خودشو نشون داد،؟البته اگر مایلید

بشدت وابسته بود ، عدم بلوغ فکری ، عدم ثبات شخصیت ، عقده ها و بلند پروازی هاش که بخاطر فقر مالی تو دوره نوجونی بهش نرسیده بود . 

بر عکس من یه آدم بشدت میتقل بودم که به گفته مشاورم بلوغ فکری و شخصیتیم پنج سال بیشتر از سنم بود . 

خلاصه کنم همسن بودیم ولی انگار که یه زن ۳۵ ساله با یه پسر ۱۵ ساله ازدواج کرده بود . تفاوت ها تا این حد فاحش 

هیچ  

من سبزه هستم و زیبا ی زیبا نیستم اما بانمکم  و جذاب.البته شوهرم میگه😅همسرم بور و خوشگل و سفید .توی فامیل تکه‌.اما فقط عاشق منه نگاه میکنه من چی دوس دارم و بس.بهم میگه تو هوش و هواس نگذاری واسم .هفت یا هشت ساله ازدواج کردیم

بشدت وابسته بود ، عدم بلوغ فکری ، عدم ثبات شخصیت ، عقده ها و بلند پروازی هاش که بخاطر فقر مالی تو دو ...

خیلی ممنون که گفتی 

ایشالا الان و در آینده زندگی باب میلتو داشته باشی 😘

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم