2777
2789
عنوان

ی سوال دارم لطفا جواب بدین😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست

وا

فقط ماه گرفتگی نباید نگاه کرد

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
خرافاته مطلقه

شما بچه داری؟ اگه داری تو بارداری ب ماه چشت افتاده بود؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه گرفتگیو میگن عزیزم اونم برای اینکه لک میوفته رو بدن بچه نمیشه که ۹ ماه ماهو نبینی 😂😂

الان ی لحظه چشمم افتاد بهش.. انقد عصبی شدم میخوام کلمو بکوبم دیوار😢

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
مگه چیشده؟؟؟ب ماه نگاه کردنی دستتم جایی از بدنت زدی؟؟؟

ن نزدم... یا خدا... این همه زن حامله تو دنیاس ینی نگاه نکردن؟ اون وخ همه بچه ها باید لک داشته باشن ک...😢

وا 😲نکن این کارو ماه همیشه تو آسمون پس این همه زن باردار چی پس 

دیوونه شدم ب خدا خودمم گاهی خندم میگیره.. همینو بگو

ن نزدم... یا خدا... این همه زن حامله تو دنیاس ینی نگاه نکردن؟ اون وخ همه بچه ها باید لک داشته باشن ک ...

ن باباااااا این چیزیه ک قدیمیا میگن پایه ثابتی نداره اصلا نگران نباش مامانه خودمم چندبار دیده هیچ لکی هم نیوفتاده دروغه

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
ن باباااااا این چیزیه ک قدیمیا میگن پایه ثابتی نداره اصلا نگران نباش مامانه خودمم چندبار دیده هیچ لک ...

خدارو شکر..

اره بابا اصلا بد ب دلت راه ندهههه برای مادرشدن منم دعا کن با دل پاکت

انشاالله توهم مامان ی نینی سالم و خوشکل و تپل مپل میشی .. هم برا تو دعا میکنم هم برا بقیه منتظرا😍

انشاالله توهم مامان ی نینی سالم و خوشکل و تپل مپل میشی .. هم برا تو دعا میکنم هم برا بقیه منتظرا😍

مرسی عزیزم انشالا شماهم ب سلامتی زایمان کنی و نینی نازتووبغل بگیری

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗