2777
2789

از همه ی جنبها

یعنی باید از نظر یادگیری و درک و فهم به چه چیزهایی رسیده باشه تا درست و خوب بچه دار بشه و تربیتش کنه و بزرگش کنه چه چیزهایی رو باید یاد بگیره؟

خدایا امیدم فقط بخودته

هروقت اونقدر تنظیم هیجان یاد گرفت که نیاد تند و تند تاپیک بزنه خواهرم گفت چپ ناراحتم شوهرم گفت راست ناراحتم یا تقی به توقی خورد جمع کنه بره خونه باباش  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که هروقت از لحاظ روحی اماده بود با همسرش با زندگی اش یا با شغلش مشکلی نداشت و همینطور از لحاظ جسمی هم سالم بود 

غربی ها که اکثرا بعد ۳۰ سال بچه دار میشن یعنی کاملا از دوران جوونی خودشون برای کار و همینطور تفریح استفاده میکنن 

من خودم خیلی درگیر کار و بیرون هستم و اصلا امادگی مسوولیت پذیری برای بچه داری رو ندارم 

اصلا بچه برای من مثل یه پروژه ی بلند مدته فقط خوردن و سلامتش که نیست تربیتش اموزشش رفاهش همه به والدین بستگی داره 

اینجا هم که قبل زایمان هیچ اموزشی نه عملی نه مشاوره به پدر و مادر نمیدن تا یاد بگیرن چطور باید نوزاد رو بزرگ کنن و از اون مهم تر با نقش خودشون بیشتر اشنا بشن بخصوص برای مردها مهمتر هست تو این سایت که من هیچ زنی رو ندیدم که بگه همسرش کمکش میکنه و وظیفه ی خودشو به عنوان یه پدر میدونه 

ولی در کل تو هرکس این بهترین زمان بچه دار شدن فرق داره 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.