2777
2789
عنوان

بچه ها یک سوال دارم ازتون

153 بازدید | 21 پست

فرض کنید بک فامیلی مثل پسر دایی(مثال)ازدواج میکنه و شما هم متاهلید و رابطتون هم با خانوادت دایی معمولی هست و رفتو امد هم دارید رابطتون با پسر داییتون هم معمولیه و صمیمیت خاصی هم ندارید،حالا که ازدواج کرده زنش بی دلیل بدون اینکه علت خاصی داشته باشه (یا حداقل شما علتش رو نمیدونید)با شما خیلی رابطه بد و افتضاحی با شما  داره در حدی که سلام علیک نمیکنه و شما رو میبینه روشو میکنه اونور،و پشت سرتون کلی حرف به بقیه زده ،به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟رابطش با بقیه فامیل معمولی هست ،و شما رو کلا بیشتر از چند بار هم ندیده

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهندم#  

توهم محل سگ نزار بهش

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
بی دلیل ک نمیشه حتما دلیلی داره و شما بیخبرید .شاید همسرش شما رو یبار تو صحبتاش مثال زده و ....و.... ...

حالا اگر شوهرش هم همچین کاری کرده باشه ایا دلیلش میشه ادم به کسی که از همه جا بی خبره توهین کنه و پشت سرش دری وری بگه؟

جهندم#   توهم محل سگ نزار بهش

منم محل سگ نمیدم یعنی اوایل خوب بودم باهاش بعد که دیدم اینجوریه الان دقیقا عین خودش باهاش رفتار میکنم ولی برام جای سواله که چرا

2790
2778
2791
2779
2792