2777
2789
عنوان

سفره صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم که خبرم کردی

روزی هزارتا میفرستم 

از فردا تا چندشنبه بفرستم؟

انشالله به نیت اول ظهور امام زمان و بعد حاجت روایی دوستان نینی سایت و در انتها باز شدن گره کاری همسرم 

خدایا،مرا آن ده که آن به
مرسی عزیزم که خبرم کردی روزی هزارتا میفرستم  از فردا تا چندشنبه بفرستم؟ انشالله به نیت اول ظ ...

خواهش میکنم عزیزم  تا جمعه شب وقت داریم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
عزیزم اگه ختم گذاشتی بازم منو خبر کن 🙏🏻🙏🏻

حتما عزیزم ،اگه خدا بخواد از این به بعد هفتگی به نیت یکی از ۱۴ معصوم تاپبک سفره صلوات بزنم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

من200تا میفرستم.فقط فرستادم لازمه بیام بگم فرستادم عایا؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من200تا میفرستم.فقط فرستادم لازمه بیام بگم فرستادم عایا؟؟

نه نیازی نیست همین که بفرستید کافیه.

سلام منم ۲۰۰تا

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤