2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 41 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه بابا خیره  تو بیداری که اسلام دستو پای ما رو بسته   لاقل تو خواب حالشو ببر   &nb ...

خخخخخ وای خدا نکشدت 

اره تو خواب عاشق پسره بودم خیلی ناز بود اسمشم ناز بود خخخخخخخ

دستامو ول نکن خدا.....
خخخخخ وای خدا نکشدت  اره تو خواب عاشق پسره بودم خیلی ناز بود اسمشم ناز بود خخخخخخخ

خوبه دیگه دست راستت رو سر ما یه دونم بفرست تو خواب من یکم حال و هوام عوض شه حالشو ببرم  

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
شما دیگه خیلی شهوتت بالاس از اونه😃

وای جالب اینه اصلا زیاد دم پر رابطه نیستما 

حالو حوصله نزدیکی ندارم ولی نمیدونم چرا خواب رابطه میبینم خخخخخ اونم عاشقانه 😂😂😂😂

دستامو ول نکن خدا.....

مامانم میگه بارداری پسر اینجوره هی ی غریبه رو میبینی که داره محرمت میشه .من خودم اوایل بارداریم خواب میدیدم دارم زن پسرخاله ام میشم شوهرمم تو مراسم بود من توی کل مراسم هم میدونستم ک شوهر دارم .خوب میشی نترس

خوبه دیگه دست راستت رو سر ما یه دونم بفرست تو خواب من یکم حال و هوام عوض شه حالشو ببرم    

خخخخخخ سری بعد اومد خوابم میگم برو تو خواب فلانی من دیگه بچه دارم دیر اومدی خیره سرت نمیتونستی چند سال زودتر سرو کلت پیدا بشه خخخخ

دستامو ول نکن خدا.....
خخخخخخ سری بعد اومد خوابم میگم برو تو خواب فلانی من دیگه بچه دارم دیر اومدی خیره سرت نمیتونستی چند س ...

دمت گرم حالا خودشم نیومد بگو یکی از دوستاش بیاد من مال مردم خور نیستم اون مال توئه

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر