2777
2789
عنوان

بارداری

226 بازدید | 26 پست

سلام کسی بیداره تو روخدا جواب بدید تازه ازخواب پریدم لکه خون داشتم میترسم 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

من الان هفته 22بارداریم پنج شنبه لک داشتم رفتم دکتر سنو انجام دادم گفتن چیزی نیست الان حس میکم خون بیشتره میترسم چه کنم ازچیه آخه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
من الان هفته 22بارداریم پنج شنبه لک داشتم رفتم دکتر سنو انجام دادم گفتن چیزی نیست الان حس میکم خون ب ...

منم اونطورم از خیلی وقته دکترم میرم میگه چیزی نیس از سونو خودش سونو بیرون نفرستاده شب میخوابم صبح لک ترشح خون می بینم  تکرر ادرارم دارم شبا🤒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم تازه رفتم دستشویی حس کردم یه لخت خون افتاد رفت میترسم و بخواب ندارم

لخته خون؟!دردم داشتی؟!یا همینجور افتاد رفت؟!ببین شاید موعد پریودت باشه ها...چون بعضیا حتی تو بارداری موعد پریودشون لک یا خونریزی میکنن...به نظرم اگه کسی نزدیکته برو دکتر و وقتتو تلف نکن اینجا...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
لخته خون؟!دردم داشتی؟!یا همینجور افتاد رفت؟!ببین شاید موعد پریودت باشه ها...چون بعضیا حتی تو بارداری ...

تورو خدا منو نترسون منتظرم ساعت 7ونیم بشه برم دکتر 

تورو خدا منو نترسون منتظرم ساعت 7ونیم بشه برم دکتر 

واییی کجا ترسوندم دختر...تا 7 بشه برای اینکه سرگرمم بشی بشین تو رختخوابت یه دوصفحه قرآن بخون یه نذری کن ایشالله فقط یه شوک باشه از طرف خدا...بعد حساب کن شاید موعد پریودت بوده امروز...یا روزای قبل...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜