2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست
خواهشا کمکم کنید و هر چی بلدید بگید

حرفا میزنی خدا هر چی بخواد همون میشه تخمک گذاری یه روز نه ساعت

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی تو ی روز اتفاق میافته 

سه روز متوالی عزیزم میتونی اقدام کنی که احتمال زیاد پسر میشه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

عزیز اگر قبل تخمک گذاری اقدام کردی احتمال دختر دار شدن زیاده چون کرمزوم x که مربوط به دختر دار شدن هست بیشتر از y که مربوط به پسر دار شدن هست زنده میمونه. ولی اگر دقیقا موقع تخمکگذاری اقدام کردی احتمال پسر دار شدن بیشتره چون سرعت کرمزوم y  بیشتر از x هست در نتیجه زودتر به تخمک میرسه. ولی همه اینا احتمالات هست. جنسیت دست خداست. ایشالا سالم باشه جنسش مهم نیست

خاز کجا معلوم اصلا باردار میشی!!!🤔🤔🤔🤔

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
عزیز اگر قبل تخمک گذاری اقدام کردی احتمال دختر دار شدن زیاده چون کرمزوم x که مربوط به دختر دار شدن ه ...

موافقم من چهارشنبه شب پنج شنبه شب اقدام کردم ولی جمعه صبح تخمکگذاری کردم    پس احتمال دختر بیشتر تا پسر   درسته