2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 44 پست

فقط بفکر خودتی کع خودتو نجات بدی بچه پدر نمیخاد باید بچه طلاق بشه طعم تلخ جدایی رو بچشه.چرا دنبال آخرین راهی؟برو مشاوره دوتاتون انسانین مشکل هاتون رو حل کنین.بچه پدرمیخاد مادرمیخاد.همه ایناروتجربه کردم ولی بخاطر بچه موندم وتحمل کردم وحلش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بفکر خودتی کع خودتو نجات بدی بچه پدر نمیخاد باید بچه طلاق بشه طعم تلخ جدایی رو بچشه.چرا دنبال آخ ...

شوهرم اصلا زيربار مشاور نميره

خودم هم مشكل قلبي دارم هم افسردگي

همشم مال بعد ازدواج

بفكر خودمم نيسم

ب قكر پسرم هسم ك توي ي جو متشنج بزرگ نشه

شما وكيل هستين؟ من ب نظرتون چيكار كنم؟ نميتونم تو اين زندگي بمونم اصلا پسرمم نميذارم دست اين ادم ...

نه عزیزم وکیل نیستم اما چون دوستم وکیل اشنایی دارم با قواننین ،نمی خوام نا امیدت کنم اما گرفتن حضانت سخت مگر چیزی در پدر ببینن که صلاحیت نگهداری نداشته باشه ، اسنقلال مالی داری ؟ بگرد دنبال یه دلیل محکمه پسند برای حضانت  فرزند و یکی از همین راه ها هم بخشیدن مهریه 

کاش کسی  بود از راه های طلاق خبر داشت من به مرده ی متحرکم با دو تا بچه شوهر فوق العاده بد دل زندانی ام خونه افسرده شدم تازگیا احساس میکنم قلبم سنگین میشه مطمئنم قلبم یه مشکلی داره با همه تیک میزنه..

نه عزیزم وکیل نیستم اما چون دوستم وکیل اشنایی دارم با قواننین ،نمی خوام نا امیدت کنم اما گرفتن حضانت ...

مناسفانه شوهرم توي شهر سرشناس هس😢يعني سخت ميشه حضانت گرفت

بله از نظر مالي مشكلي ندارم و درامد خيلي خوبي دارم

مهريه هم بخوره تو سرش

فقط نمخام پسرم تو دستشون باشه

نمخامم از باباش جداش كنما

ولي ن اينكه كلا پيشش باشه

حتي حاضرم روزي چندساعت ببينتش

حالا از نظر شما من اولين قدم چيكار كنم؟

کاش کسی  بود از راه های طلاق خبر داشت من به مرده ی متحرکم با دو تا بچه شوهر فوق العاده بد دل زن ...

اي بابا😔ما زنا چقد بي پناهيم بخدا

همش بغض دارم ولي هيشكي نيست بفهمتم

حاضرم بميرم ولي وقتي پسرمو نگاه ميكنم دلم ميتركه واسه وقتي نيسم

مناسفانه شوهرم توي شهر سرشناس هس😢يعني سخت ميشه حضانت گرفت بله از نظر مالي مشكلي ندارم و درامد خيلي ...

تمام تلاشتو کن برای گرفتن حضانت ، اصلا از اینکه فقط چند ساعتی در روزم ببینیش نیار مگر اینکه دیگه راهی برای گرفتن حضانت نباشه اگه همسرت مشکلی مثل اعتیاد ،مشکل روانی ، مشکل اخلاقی نداشته باشه تنها راه بخشیدن مهریه که اونم همسرت باید قبول کنه

تمام تلاشتو کن برای گرفتن حضانت ، اصلا از اینکه فقط چند ساعتی در روزم ببینیش نیار مگر اینکه دیگه راه ...

هيچ مشكلي نداره

فقط قبل ازدواجمون زن صيغه اي داشته و بهم نگفته بوده اين ميشه؟

با یه وکیل صحبت کنید و توافقی جدا بشید حضانت فرزند تا ۷ سال چه پسر چه دختر با مادر هست و بعد به پدر سپرده میشه دختر ۹ سال و پسر ۱۵ سال خودش تصمیم میگیره با پدر باشه یا مادر

البته کلی راه هست حضانت دائم بگیرید در ضمن اصلا نرید درخواست طلاق بدید باید اول درخواست مهریه بدید بعد شوهرتون مجبور میشه طلاقتون بده

وکیل بگیرید یا با یه وکیل مشورت کنید

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

از منزل هم نرید مگر اینکه شوهرتون کتکتون زده باشه و شما از قبل شکایت نامه داشته باشید وگرنه عدم تمکین و اینا میگیرن دردسر میشه بشین خونه ازش شکایت کن 

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز