2777
2789
عنوان

چ شب گندی شد اه

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 34 پست
مطالعه علمیم بالا هست

من مخالف مشروبم ولی لطفا از خودتون مزخرفات غیر علمی در نیارید. مشروب خواری بیش از حد باعث مشکلات کبد میشه،‌ ژنو تغییر نمیده. 

نمیدونم چرا آدمای مذهبی به طور متوسط انقد بی سوادن، آدم بعضی وقتا خجالت میکشه.

دقیقااااا چ حرفا میزنن  خط قرمز خیلیا هس الکل😒

اگه به زنش مربوط نباشه بعضیها فکر میکنن به همسایه هاشون مربوط میشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه. خوشت نمیاد بخوری نخور. ولی بزار اون کنار تو بخوره  بهتر از اینه که ندونی کجا و پیش کی میخ ...

این حرفو دوست شوهرم هم بهش گفته بود برو بزار زنت ساقیت باشه شوهرمم به من گفت منم کفتم اول که اینکارو نمیکنم بعدم اصلا انجام بدم تو آدمی نیستی که نری باز پیش دوستات و دخترای دورتون حالا من کار به شوهر استارتر ندارم شاید جواب بده براش ولی من که اصلا نمیتونم همچین کاری کنم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
من مخالف مشروبم ولی لطفا از خودتون مزخرفات غیر علمی در نیارید. مشروب خواری بیش از حد باعث مشکلات کبد ...

😕😕😕😕کتاب روانشناسی رشد لورا بک

جلد یک فصل 3 رو بخون

مذهبی هم نیسم

🖤

😕😕😕😕کتاب روانشناسی رشد لورا بک جلد یک فصل 3 رو بخون مذهبی هم نیسم

یه کتابو بخونم تا بفهمم شما کجاشو اشتباه متوجه شدی‌؟‌   

احتمالا یه چیزی در مورد fetal alcohol syndrome نوشته و شما درست متوجه نشدی.