2777
2789
نه ازمایش نده انقد زود همون بی بی چک مثبت کافیه ازمایش باعث میشه خون رقیق بشه و تو خیلی از موارد من ...

من دو هفته پیش بی بی زدم مثبت شد ولی هنوز نرفتم آز بدم

چهار روز هم ب موعودم مونده بود ک مثبت شد

بنظرت برم یا نرم؟؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی مثبته 

بدون شک

تبررررریککککککک

همه متظرارو دعا کن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من دو هفته پیش بی بی زدم مثبت شد ولی هنوز نرفتم آز بدم چهار روز هم ب موعودم مونده بود ک مثبت شد بن ...

نه نرو من یه دکتر طب سنتی بهم گفت اصن تا دو ماه از ندید بی بی چک کافیه دیگه

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

مبارکه عزیزم😘😘

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

من از کی منتظر همچین بی بی چکم ک مثبت باشه خوشبحالت واسه منم دعا کن

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن