2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان ما مفصله ما مادرشوهرمون یه سالی نشده از دست دادیم بعد تقسیم کردن ارث یه دفعه ای اون رفتار پلیدشون نشون دادن والانم سر مادربزرگ مسن شوهرم دعوامون شد که بیقراری میکرد صدای اونا رو بشنوه وبرای شب یلدا دعوت کنه خونش ولی اون با وقاحت تمام سر من  داد زد چرا زنگ زدی من مسافرتمو از شنیدن صداش حالم بدشده 

جدی انقد بده؟😂😂

اوفففف اره بخدا اصلا داغونم بخاطر همین اصلا رفتو امد نداریم بیچاره شوهرمو برادرش  

شوهرم میدونه که زن داداشم چطوریه واسه همین فقط عید میریم چندبارم شنیدم به داداشش گفت بخاطر اخلاق خانومت نیمیایم

خوب میکنی،رفت و آمدتو باهاش کم کن.جاریا اینجور که معلومه خیلی آتیش پارن😂

اره بابا انقدبدجنسو بدبخته که فکرشم نمیکنی 

یبار تو دوران عقدم نزدیک عروسیم  داشتیم با چند نفر دورهم حرف میزدیم راجب بچه منم که عاشق نی نی گفتم ما بلافاصله بعد ازدواج نی نی میاریم جلو اونا بهم گفت بهم همین خیال باش مگه بچه دارشدن الکیه معلوم نیست بچت بشه یا نشه  اونجا دلم خیلی شکست  خداروشکر بعد ازدواجم هنوز یه ماه نشده خدا مژده مادرشدنمو بهم داد

اره بابا انقدبدجنسو بدبخته که فکرشم نمیکنی  یبار تو دوران عقدم نزدیک عروسیم  داشتیم ...

خدا نگه داره بچتو برات عزیزم،آدم حسود همیشه تو زندگیش از همه چی عقب میمونه و خارو خفیف میشه و شکسته،اهمیت نده فقط ازش دوری کن

عید پارسال رفتیم غید دیدنی خونه جاری نصف کیوی از دستم افتاد روزمین یه دفعه جاری باصدای بلند گفت .وای جواد (شوهرشه)نگاه کن خونه موو نجس کرد دست پاچلفتی اه اه گند زد به فرشم درصورتی که کیوی افتاده بود رو سرامیک بایه دستمال راخت تمیز میشد اما اوون ابروم برد

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....