2777
2789
عنوان

کسی قالیشویی خوب سمت شرق تهران میشناسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48020 بازدید | 110 پست
مرسی گلم پیشنهادت خیلی خووووووب بود منم چند تخته فرش ترکیه ای زمینه خیلی روشن ویدونه دستباف ریزباف د ...

مرسی عزیزم عاااالی بود پیشنهادت منم از خدمات اندرزگو استفاده کردم و راضیم ازش من با شماره 

77091702زنگ زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالیشویی دریابسیارفوق العاده است👌👌👌

من 2روزپیش باتوجه به پیشنهاددوستان توی همین سایت فرشامودادم به قالیشویی دریاامروزآوردن خیلی تمیز.عالی وخشک وکاورشده تحویل دادن.همه مناطق تهران هم سرویس دارن منکه راضی بودم ازش.به شمادوستان هم این قالیشویی روپیشنهادمیدم اینم شماره ای که من باهاش تماس گرفتم.

77191724

88360793

22147932

سلام من قالیشویی ونک رو  با توجه به نظرات دوستان انتخاب کردم البته من برج اسفند توی شلوغی کار فرشای دستبافت و ماشینی ابریشمی بهشون دادم و واقعا استرس فرشامو داشتم چون بار اولی بود که شسته میشد بعد از ۳ روز فرشامو تحویل دادن خداییش فرشامو که باز کردن از تمیزی برق میزد تمام لکه هاشون پاک شده بود .کیفیت شستشو و سلامت فرشام خیلی خیلی برای من و همسرم مهم بود که خوشبختانه راضی هستیم .

شماره تلفونشو براتون می ذارم.خوبیش اینه همه جا شعبه و سرویس داره .۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۱۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

سلام🌹

من فلکه اول تهرانپارس میشینم سه چهارسال بود فرشامو نشسته بودم خیلی استرس داشتم بدم به قالیشویی‌ تااینکه یکی ازاشناهام قالیشویی اقدسیه#   رو بهم‌معرفی‌کردن دادم فرشای ماشینیه بلژیکی و ماشینی ابریشم مصنوعی رو شستن چون کارخونه بودن خیلی سریع اومدن بردنشون بعد سه روزم بهم تحویل دادن من خیلی از کارشون راضی بودم اینم شمارشونه👇

77139180

88521516

8

منم چندین ساله با قالیشویی مختلف کارکردم وازهیچکدوم راضی نبودم تا اینکه همکار همسرم قالیشویی اندرزگو را بهمون معرفی کرد آمدن سه روز پیش فرشامو بردن امروز برام آوردن بی اغراق بگم واقعا فرشام خیلی خیلی تمیز و براق شده منم راضیم ازش فقط خواستم مثل بقیه نظرمو بگم اینم شماره شعبه شرقش که اومده کارو انجام دادن براتون می زارم 77091702

🙏🙏🙏🙏🙏

♥️♥️♥️♥️♥️