2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم فک کرده خیلی زرنگه😈😂😑

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 49 پست
زیاد هم لزومی ب گفتن شما نبود خب فامیل و اشنا از همدیگه قرض میگیرن

من از این حرصم گرف که فک کرده شوهرم بهم نمیگه این چیزارو و فک کرده تو این مدت هرچی که شده من از چیزی خبر نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوري فكرركرده شوهرت بهت نميگه اخه؟؟ چقد عجيب!

درواقع دوس نداشته که من از حساب کتابای همسرم چیزی بدونم و این دیوونم میکنه چون اصن بهش مربوط نیس😒منظورش این بوده که من چیزی نپرسم هرچند من اصن نپرسیدم همسرم خودش میگه!

منم بودم به روش نمیاوردم. دوست ندارم خجالت بکشن حتی اگه به قیمت این باشه که فکر کنن گوشام‌مخملیه ...

اونوقت اونو مامان جونش فک کنن من خبر ندارم و هی از شوهرم بتیغن؟!به اندازه کافی تو مجردی از شوهرم خوردن و پس ندادن دیگه نمیزارم!

حالا من دوبار داداشم برا سبسمونیم زنگ زد هم به خودم هم به شوهرم چون پدرم زیاد وسعش نمیرسید5تومن داد.قربونش برم گفت هرچی کم وکسر داری خودم برات بخرم منم خیلی خوشحال شدم گفتم.نه فدات بشم باباهمه را پول داد خریدیم شوهرمم خریده.کامله.شبشم به زنش پیام دادم گفتم الاهی قربون داداشم برم که منو انقد جلو شوهرم روسفید میکنه و بالا میبره.گفتم جریانو خوشحال شد.گفتم همین که پشتمه برام بسه من هیچی ازش نکیخوام زنشم کلی ذوق کرد.گفت داداشه دیگه باید پشت خواهرش باشه😍😍😍شوهرمم کف کرده بود میگف داداشت یعنی چه میگه پول لازم داری بگو کلی کیف کردم.خدا این داداشا رو برا زن و بچه هاشون نگه داره و همیشه خوش باشن.من دوتا داداش دارم یکیشون که عروسیم نیومد ولی یکیشون همیشه برامون تومجردی خرج کرده.عروسیمم همه کاراما کرد.منتظرم زنش بچه دار بشه یاخونه بخرن جبران کنم 

هیچی  
حالا من دوبار داداشم برا سبسمونیم زنگ زد هم به خودم هم به شوهرم چون پدرم زیاد وسعش نمیرسید5تومن داد. ...

عزیزم شما فرق میکنی خواهرشوهر من از اوناس که....نگم برات😒