2777
2789
دخترم یک سال ده ماهس روزی یه لیوان میخوره بیشترم دوس داره بنظرت تاچندلیوان ضررنداره

نمیدونم بخدا بچه من روزی یه بطری میخورد منم بهش میدادم چون لاغر بود فقطم همونو دوست داشت

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبها هم میخوردشیشه شیر

اره بدبختیم همون بود شبا میخورد همه دندوناش خراب شده چون میگن خوب نیست شب شیر بخورن باید دهنشونو بشوری ولی این وسط شبم شیر میخواست

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
میگن باید کلا ازشیشه گرفت وبا لیوان داد .

من همون نوزده ماهگی کلا از شیشه و شیر خشک باهم گرفتم باید اول عادتش بدی به خوردن شیر پاستوریزه تو لیوان،بعد کلا شیشه بهش ندی شبم هر موقع بیدار شد بهش اب بده چون معمولا شبا تشنه ان تو این سن

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
من همون نوزده ماهگی کلا از شیشه و شیر خشک باهم گرفتم باید اول عادتش بدی به خوردن شیر پاستوریزه تو لی ...

شما چطورعادتش دادی سخت نبود الان چقد تولیوان میخوره

شما چطورعادتش دادی سخت نبود الان چقد تولیوان میخوره

به مرور زمان،از یک سالگی کم کم مایعاتو تو لیوانم بهش میدادم بعد شروع کردم شیر پاستوریزه هم تو لیوان میدادم،اب ابمیوه و مایعات دیگه رو اصلااااا تو شیشه ندادم میتونی اوایل شیشه نیدار رنگی براش بخری بعد کم کم نیو جدا کنی،الان که دیگه نهلیت روزی یک و نیم لیوان شیر بخوره زیر دو سال به حرف دکتر روز حدودا دو لیوان شیر میخورد

یعنی شب که پا میشد بهش آب میدادی بعد دیگه میخواست بخوابه بد قلقی نمیکرد

نه میخوابید البته پسرم بلد بود بگه شیر اگه گشنه اش بود میگفت اب نه شیر ولی معمولا با اب راضی میسد و میخوابید ببین کلا این پروسه طولانیه الان که دو سال و نیمه است دیگه کلا شبا پا نمیشه و هیچی نمیخوره ولی مثلا دو سالگی مثلا هر هفت هشت شب گاهی یه شبشم پیش میومد که شیر بخوره و اب نخاد 

نه میخوابید البته پسرم بلد بود بگه شیر اگه گشنه اش بود میگفت اب نه شیر ولی معمولا با اب راضی میسد و ...

من پسرم بیست و دو ماهشه شیر خشک میخوره هم روز هم شبا بشدت وابسته ست نمی دونم چه ترفندی به کار ببرم که بیخیال شیشه و شیر خشک بشه مخصوصا شبا