2777
2789
نزدیکی نداریم.خطر سقط هستش مگه.نکنه بچه مو از دست بدم.الان همه ماها چشم انتظار این نیم وجبیم

۸۰ درصد باردارها تو سه ماهه اول لک دارن منم داشتم دوماه پامو بیرون نذاشتم فقط دوبار رفتم دکتر وبرگشتم.صبح تا شب تنها.با استراحت رفع میشه نگران نباش فقط باید فعالیت نداشته باشی.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم.همسرم باشه کمکم میکنه ولی نیستش باید این چند روزو خودم کارامو انجام بدم.

بذار یه مدت خونت کثیف باشه .از بچه که مهمتر نیست.من شوهرم سرکار بود چیزی میخوردم حتی لیوان ابم نشستم از صبح تا شب.شوهرم همه رو میشست.اونم باید هواتو داشته باشه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نگران نباش ان شاالله صحیح و سالم بغلش میکنی برای سونو هم ۶ هفته زوده بزار ۸ هفته برو😍😍

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷

من تو سه ماه اول با اینکه استراحت مطلق بودم مرخصی نداشتم نترس زیاد فقط کارات و اروم انجام بده و اصلا فشار به خودت نیار تازه من یه بار سرکار آسانسورا خراب بود ۱۴ طبقه با پله رفتم بالا الان میگم چهقد اشتباه کردم دکترم ساخاش در اومد هرچند بعدش یه هفته نرفتم سرکار ولی به خیر گذشت

بذار یه مدت خونت کثیف باشه .از بچه که مهمتر نیست.من شوهرم سرکار بود چیزی میخوردم حتی لیوان ابم نشستم ...

هوامو داره حتی نیستش .میره شهرای دیگه راه به راه زنگ میزنه کار نکن .استراحت کن.الان بیاد بفهمه کلی باید غور بزنه چون تو راه بودش چیزی نگفتم بهش

Sana

منم تو هفته پنجمم و مهمون دارم دو روز کارای خونه رو کردم دیشب ترشح قهوه ای دیدم تو لباسم دسمالم میکشم خیلی کم روش هس من فک میکنم از کار خونس کمرم دردگرفته

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍

راستی یه درد خفیف دو طرف زیر شکم طبیعی.سرفه یا عطسه میکنم درد میگیره.علایم بارداری ندارم مثل حالت تهوع یا سینه هام تیر بکشه فقط خوابم میگیره اشتهامم خوبه.دکتر گفت خوبه ک نداری تا میتونی بخور ک بعدش شروع شدش بدنت کم نیاره

Sana

معمولا قلب جنین ۸ هفته دیگه تشکیل شده اون موقع بری خیالت راحت تره چون اکثر سونو هایی که ۶ هفته انجام میشن ۸ هفته دوباره تکرار میکنن. مادرا  الکی استرس میگیرن

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷