2777
2789
عنوان

دیگه هیچ امیدی ندارم

520 بازدید | 13 پست

شوهرم ک جدا شدیمو وقتی برگشتم خیانت کردو رفت با یکی

اونی ک دوسش داشتمم بهش گفتم غیر مستقیم ولی اون منو نمیخاس...

خاستگارمم من دوست ندارم ...

کارمم اخراج شدم...

دانشگاهم ثبت نام کردمو نرفتم میگن باید سه ملیون بدی تا مدرکتو بدیم

بی هدف

بی انگیزه

بی احساس

تا چشم وا کردم غصه دیدم...

تو منی یا من توام خداوکیلی

خدا جونم تو بهتر از هر کسی میدونی توی زندگیم چقدر زجر کشیدم خدایا خودت گفتی بعد از هرسختی ی آسانی هست خدا جونم بعد از اونهمه سختی و زجری ک کشیدم خودت ی آینده زیبا و بخت خوب نصیبم کن ،ب امید روزی ک ب عشقم سجاد برسم 😘میشه برای رسیدنمون بهم ی صلوات مهمون دوستتون کنی👐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط به این فکر کن که تو تنها کسی نیستی که اینقدر مشکل داره 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

دقیقا منم سرنوشتم شبیه توعه ازدواج کردم شوهرم خیلی شکاک و بد دل بود دست روم بلند میکرد توی عقد جدا شدم باز وایساد التماس کردن برگشتم عروسی کردیم بعد یکسال بازم نتونستم کاراشو تحمل کنم دوباره طلاق گرفتیم بعد از طلاق عاشق یکی شدم با هم دوستیم یکساله خیلی میخوامش دیشب بهش گفتم برام خاستگار امده گفت بشو گفتم تو چرا نمیای گفت من نمیتونم بیام با اینکه اونم خیلی دوستم داره ولی نمیدونم چرا منو نمیخواد کلا ناامید شدم از زندگی پولم ندارم شغلم ندارم خسته شدم 

خدا جونم تو بهتر از هر کسی میدونی توی زندگیم چقدر زجر کشیدم خدایا خودت گفتی بعد از هرسختی ی آسانی هست خدا جونم بعد از اونهمه سختی و زجری ک کشیدم خودت ی آینده زیبا و بخت خوب نصیبم کن ،ب امید روزی ک ب عشقم سجاد برسم 😘میشه برای رسیدنمون بهم ی صلوات مهمون دوستتون کنی👐

دوتا خاستگار سمجم دارم ولی دوستشون ندارم توی دلم نبستن

توام ک مث منی من میخاسم خودکشی کنم

منم دیروز کنار عشقم بودم بهش گفتم میخوام خودمو بکشم ولی حیف ک فقطو فقط دلم برا مادرم میسوزه وگرته لحظه ای شک نمیکردم زندگیم  خیلی سخته بعد از طلاق ک با دوست پسرم اشنا شدم خیلی مرد خوبو محترمیه هوامو داره ولی منو نمیخواد افسوووس

تو چند سالته

منم دیروز کنار عشقم بودم بهش گفتم میخوام خودمو بکشم ولی حیف ک فقطو فقط دلم برا مادرم میسوزه وگرته لح ...

اگه کسی نمیخوادد بپاش نشین

چه فایده بالای خط فقرباشی و پایین خط فهم 

سلام 

زندگی خودتون رو با این افکار خراب نکنید .

از دو حال خارج نیست یا یکنفر شمارو میخواد .یا نمیخواد و فقط میخواد باهاتون بازی کنه .اگر خواستگار خوب دارید که بپاتون می ایسته .زندگیت.ن رو شروع کنید .درسته یک مسیری نتونستین با کسی که قبلا کنارتون بوده ادامه بدید و جدا شدین ولی زندگی تعطیلی نداره .اگر فردی هست که خواستگاره و میخوادتون بهتره با دید باز تشکیل زندگی بدید.چون در نهایت اگر به پای کسی بشینید که قدرتون رو نمیدونه چیزی جز باخت نیست.

(چه خوش بی مهربونی هر دوسر بی

که یک سر مهروبونی دردسر بی 

اگر مجنون دل شوریده ای داشت 

دل لیلی از او شوریده تر بی )

فکر خود کشی هم نکنید اگر میخواهید بکشید افکار نا امید کننده رو بکشید 

پاینده باشید

ُلام 

امید اول و اخر خداست

بعدم اگه کسی آدمو بخواد همه جوره میخواد پس لطفا لطفا خودتونو گول نزنید .من خودم در شرفم طلاق بگیرم اما همه امیدم به خداست کسیم ندارم برام مهم هست که اذیت میشم اما همه توکل و امیدم به خداست 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم