خانما ببینید این یعنی چی من دقیق نمیدونم موعودمه یا مونده ولی میدونم که وقتم امروز فرداست وقت وقتشه پری شم امشب بی بی زدم خط دومی خیلی کم رنگ ولی دیده میشد بیبینید جواب چیه کمرنگه ولی راحت میشه دید
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
بچه ها چرا اميد كاذب ميدين من هيچ خطي نميبينم اينجا ولي استارتر آرزو ميكنم باردار باشي
عزیزم خودم قشنگ میبینم خطشو دوربینم ضعیفه ولی قشنگ دیده میشه ممنونم گلم
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
ايشالا كه باردار باشيد من واقعا اطلاعاتي ندارم راجع به بي بي چك اما خط بايد پر رنگ تر باشه فك ميكن ...
خط رفته رفته پرنگ میشه بتا میره بالا انشلاه دعام کن😍خیلی منتظرش بودم
عزيزم نميخوام نا اميدت كنم ولي من ماهه پيش سه تا بي بي چك گذاشتم دوتاش دقيقا مثل بي بي شما بود يكيش يه ذره هم پررنگتر فك كردم مثبته ديگه رفتم روز موعدم آز دادم منفي شد سه روز بعدم پريود شدم، ولي سر بارداري اولم دو روز به موعدم دو خطه بي بي چكم پررنگ افتاد! به نظرم تا پررنگ نشه اصلا بهش اعتماد نكن
سلام عشقم دیشب بی بی زدم حاله انداخت امروز نزدم یکم دیگه میرم بگیرم دعام کنید