2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
اسنوا ایرانیه ؟

بله کارخانه سازندش اصفهانه. منتها خود فروشنده ها میگن موتورش از کره میاد و اینجا مونتاژ میشه. که همون مونتاژش خیلی مشکل داره وگرنه یخچال من از نظر سالم نگه داشتن غذا و میوه خوب بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صابون ان جی و پماد اریترومایسین ضدجوش استفاده میکنم صورتم صافه صاف شدع  مخصوص کسایی که جوش میز ...

دقیقا تجربه مشابه شما رو دارم 

صابون ان جی 

و محلول اریترومایسین

صابون ان جی معرکست معرکه

محلول اریترو مایسین من و سردرد میکنه

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

تخت و پارك زياد به درد نخورد و اى كاش گهواره ميگرفتم 

كالسكه خيلى به درد ميخوره با كيفيت و سبك و جمو جورش واسه من سنگين و دستو پاگير بود نتونستم زياد استفاده كنم ولى خيلى خيلى لازمه

آرزو میکنم که به آرزوت برسی 🥰
دوستان لطفا اخرین تایپکی من بخونید . خواهش میکنم

عزیزم من نگاه کردم الان واسه انتقال جنین استراحت مطلقم و نمیتونم بیرون برم ولی بهت قول میدم سال دیگه شب یلدا واسه ۱۰۰ تا بچه اینکارو کنم 

من هنوز از زودپز پلوپز بخار پز آرام پز و توستر نون

بعد ۱۱ سال 

استفاده نکردم حتی یک بار

روغن بچه فیروز برای نرم کردن دست خوبه

پماد زینک هم عالیه حتی واسه من که اگزما دارم

Eft
شامپو ضدشوره اکتیو(عالیه) پنکگ سوشیا(38تومنه)خیلی طبیعی و خوشگله درمورد وسایل خونه هم کاری به اون ...

عزیزم خوب همشو ببخش یا پرت کن مامانم کلی داشت باخودشم اورده بودخونه ما دوبار اثاث کشی کردیم امسال دیگه متقاعدش کردم دادیم به همون باربرها انقد ذوق کرده بودن اخه دیگه برای ماها استفاده ای نداره کی میره خونه کسی بخوابه دیگه 

خانما من میخوام ضدآفتاب بگیرم. پوستم مختلطه رو به خشکه. راهنمایی کنید چی بگیرم.رنگی یا بی رنگ ؟ رنگی باعث لک میشه؟

ممنون  

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

گوشت کوب برقیم چندکارس

سس ساز و غذاساز کوچیک و همزن برقی هم داره.

الان دیگه همزن برقی نمیخرم.

غذاساز سی کات خریدم اونم چندکارس،توش سبزی خورشی خورد میکنم ریز ریز میشه خیلی خوشمزه.توش مایع کیک هم درست میکنم ارد و تخم مرغ و شکر و مخلفات رو میریزم توش هم میزنه و کاملا یکدست و پف پفی میشه😍

من هر چیزی که برای خونه نیاز باشه و ضرورت داشته باشه می خرم

ضرورت نداشته باشه اصلا نمی خرم

از کسایی هم که خونه رو شبیه سمساری کردن بس که جنس توش گذاشتن واقعا خوشم نمیاد فکر می کنم بی عقلن😎

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌