2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

خدایی؟

چند؟

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
بچه هاچاپگر به نظرتون بخرم؟؟ ارزونترینش چقده؟؟

لیزر جت اچ پی دارم راصی ام، بخر

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ضروری نیست کاش نمیخریدم👇👇👇👇👇 چرخ خیاطی بخار شو آبمیوه گیری زودپز چای ساز هم زن کاسه ای&nb ...

از اونایی که گفتی کاشکی نمی خریدی

قهوه ساز و چرخ خیاطی و زدپز خوبن و پرکاربرد

اگه محصولات مراقبت پوست خوب ولی قیمت ارزون میخوایید برند سیگل فوقالعاده است از مای و شون و سینره و ...

اب رسانشو داشتم عالی بود

آره همیشه پربازدیدا بی نهایت مسخره بودن😁

منم یه تاپیک داشتم راز و رمزهای نی نی سایتی. به نظر خودم خیلی مفید بود ولی استقبال نشد. بلد نیستم چه جوری میشه همونو دوباره فعال کنم. قرار بود هر کی هر تکنیک و فوت و فنی تو هر زمینه که خودش کشف کرده به بقیه بگه. مثل همین کرم زینک به جای مام عرق.

از کیک کاکائویی نظری راضیم با شیرکاکائو خیلی میچسبه ...به به

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️

اگه لوازمی که استفاده کردیم مارکشو بگیم یه جور تبلیغات هس پس چه بهتر که کالای ایرانی باشه 

چرخ گوشت پارس خزر خوبه استفاده کردم راضی هستم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من از چای سازم استفاده نکردم شوهرم از چایی که توی چای ساز درست بشه بدش میاد

انگار آب اتو برقیه

مایع ظرفشویی خاکستر عالیه بچها اصلا دیگه ظرف ها و سینگ بوی مرغ و ماهی و غیره نمیده ب هرکی معرفیش کرد ...

پریل انار

عالی بوددددد

کجات میزنی

زیر بغلم بعداز حموم البته بعضی دوستان اینجا میگن ممکنه باعث کیست بشه ولی اسپری و مامم میگن زیاد استفاده بشه کیست میاره چی بگم والا 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......