2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
خانوما یه روشن کننده پوست یالایه بردارکه واقعاپوست وشفاف کنه معرفی میکنید؟

ماست کم چربی بزار رو صورتت ده دقیقه بمونه 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید منظورم ریمل بود😂😂😂😂هول شدم ی لحظه😖

😂😂😂 من خط چشمو گفتم

ریمل پاریس تاحالا استفاده نکردم🙄😁

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            

کیف اداری چرم طبیعی مردونه قیمت مناسب ، خواستید بخرید حتما قبلش مدل ها و قیمت های چرم فاخر رو ببینید .

ارسال رایگان + یکسال گارانتی + خرید آنلاین و خرید حضوری 

از همه کیف ها عکاسی 360 داره میتونید تمام قسمت های کیف رو کامل ببینید 

برای مشاهده مدلها و قیمت ها کلیک کنید .

تاپیکش خیلی شلوغه نمیدونم  از کجا شروع کنم ..😕😕

نه عزیزم نیازی نیست همشو‌بخونی توضیحات صفحه اوله اونارو بخونی کلا متوجه میشی . 

بچه ها میان باهم صحبت میکنن گزارش میدن که چیکار کردن همین 

نه عزیزم نیازی نیست همشو‌بخونی توضیحات صفحه اوله اونارو بخونی کلا متوجه میشی .  بچه ها میان با ...

مرسی ..موفق باشی عزیزم به هدف طلاییت خیلی زود برسی

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
پفک چی توز طلایی خیلی راضیم

نخور خواهر من

ورم میکنی😂😂

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
منم دیروز خط چشم رومَنس خریدم، سفید رنگشو ۸۵ تومن خیییلی خوشم اومد کلی حجم داد ب مژه هام مث ابریشم ش ...

ریمل یا خط چشم  میشه عکسشو بزاری عزیزم

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

نظرتون راجب یخچال الکترو استیل دوقلو چیه؟

واسه جهیزیم میخام 

یخچال ایرانی میخام بگیرم میشه یه مارک خوب که استفاده کردین و راضی هستین دو قلو ترجیحا 

مارکشو بهم بگید 

همینطور تلوزیون و لباسشویی

تو آمدی به جهانم....که مطمئن شوم رسیدم ب تمام آرزوهایم💫❣
نظرتون راجب یخچال الکترو استیل دوقلو چیه؟ واسه جهیزیم میخام  یخچال ایرانی میخام بگیرم میشه یه ...

الکترو استیل استفاده نکردم اما شنیدم زیاد خوب نیست