2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
بوش سبزی خورد کن نداره تقلبی بوده بهت انداختن

نمیدونم سبزی خورد کنه یا چیه؟ از نمایندگی خریدم تو سایتشونم هست. توگوگل بزنی عکسش میاد این شکلیه. شاید هم من کاربردشو نمیدونم.اگه کسی داره لطفا راهنمایی کنه. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما پارس خزر داریم ده ساله اخ نگفته از اینم راضی ام

السااا

شما چندسالته؟

ماشاا... خیلی خانه داریت و اطلاعاتت بیسته

تو تاپیک فنون خانه داریت متوجه شدم.کنجکاو شدم بپرسم تو خونه مسئولیت کارها با خودته؟یا کمک مامانت میکنی

ببخشید عزیزم نخی که براش استفاده میکنی چیه ؟ من با نخ اصلاح که استفاده میکنم پرزها رو برنمیداره  ...

عزیزم خودش نخ مخصوص داره ک

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
لک لباسها رو میبره یا مثه ماشین لباسشویی میشوره

من لباسايي که لک داره اول صابون میزنم بعد میندازم توش 

ولی خدایی تمیز ميشوره

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

فرش رنگ روشن اصلا نخرید‌.‌.توی جهیزیه چینی یا آرکوپال حتما ۴ دست بخرید..میز ناهار خوری مدل دار که مثلا نیمکت داشته باشه اصلا نخرید..پتو گلبافت زیاد بخرید ...علاوه بر سرویس قابلمه ها یه سرویس جداگانه ماهی تابه بخرید...برای فضای حال بهترین رنگ ها نسکافه ای و کرمی و تواین مایه هاست نه مثلا آبی و صورتی و...که بعد یه مدت دل آدم و به شدت میزنه..

منم بگم :بادی اسپلش انیکا خیلی خوبه هم بوی خوبی داره هم قیمتش مناسبه هم ماندگاریش عالیه و ریمل بلند کننده ی اینلی که ایرانیه خیای با کیفیته من دوستش دارم و سی سی کرم رنگی سی گل که رنگش دقیقا همرنگ پوستمه عالی و طبیعیه و ارایشمو ملیح و ناز میکنه رژلب روجینا که از رنگش راضی ام کیفیتش خوبه و اما چیزایی که ناراضی ام بالم لب لبلو که مسخرست فقط رنگ و بوعه پاکش میکنی بدتر لبت خشک میشه الانم قیمتش شده حدود بیست سی تومن 😳از خط چشم مایع دونادیا هم ناراضی ام خیلی افتضاخه

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
از خرید سرهمی جوراب دار ناراضیم بعد 27 روز دیگه تن بچم نمیشه 120 تومنم پولشو دادم 

سلتم

جورابشو قیچی کنین و مچی بدوزین تا دوماه دیگه میشه تنش کنین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نمیدونم سبزی خورد کنه یا چیه؟ از نمایندگی خریدم تو سایتشونم هست. توگوگل بزنی عکسش میاد این شکلیه. شا ...

این خردکن دیگه من باهاش گردو و مغز آسیاب میکنم هم سبزی خشک می ریزم آسیاب شده. مثل نعناع یا ترخون مرزه

گوشت هم میشه بریزی کم که یه دست میشه برای شامي

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

من ده سال پیش اتوی موی جانسون خریدم تا الان آخ نگفته

خیلی خوبه

اپیلیدی فیلیپس هم هشت سال پیش گرفتم اونم همینطور بوده تا الان

الانم دارم جهیزیه مو میگیرم اصلا چیزای اضافی مثل گوشت کوب برقی، توستر، بخار پز و ساندویچ ساز و اینا نمیخوام بگیرم

Dance me to the end of Love...

لباس بچه مارک نیکا برا پسرم خریدم کوچیکش شده اما اصصصصلااااااا پرز نشد و هنوز سالمه

نسبت به مارکای دیگه اون سال یه خورده گرون تر بود اما عالی

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)