2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست
شامپو فرش اگر قوی باشه ؛ باعث پوسیدگی فرش تون میشه ! اگر فرش رنگ روشن ؛ صابون لوکس رو رنده کنید و ب ...

برای فرش نمیخوام موکتمون رنگش کرمه تقریبا آب سبزی رفته بهش دوبار شامپو فرش کشیدم نرف بنظرت چیکارکنم؟

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
کرم مرطوب کننده ی دسته؟

کرم کف پای جی برای پاشنه هم داره خیلی خوبه. راضی ام.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

من مرتب از پلوپز استفاده میکنم.عالیه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من چندماهه بجای استفاده از اسپری ضدعرق و مام از پماد زینک اکسید استفاده میکنم راضیم هم به صرفست هم خارش ندارم دیگه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
چرخ گوشت که خیلی لازمه. من که حتی مرغ هم باهاش چرخ میکنم.

اخه ما گوشتامونو همونجا تو قصابی چرخ میکنن اگه بخایم

من چون دیدم‌مامانم خیلی کم استفاده میکرد نخریدم

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            
برای فرش نمیخوام موکتمون رنگش کرمه تقریبا آب سبزی رفته بهش دوبار شامپو فرش کشیدم نرف بنظرت چیکارکنم؟

همینو امتحان کنید ، انشاالله درست شه ( اگر چرک مرد  نشده باشه  ک چه بهتر)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از لباسای کارترزی که واسه پسرم میخرم خیلیییی راضیم اصلا خراب نمیشه 

منم عاشقشون بودم😍 تاپ لاین هم خیلی خوب بود.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

واسه لوازم بهداشتی بچه از مارک فیروز بگیرید عالیه‌.حتی من خیلی از محصولاتشو برای خودم استفاده میکنم

اسپری گره باز کن مو عالیه.اگه موهاتون بهد حموم تو هم گره میخوره این عالیه

در ضمن کارکنان شرکت فیروز همه معلول هستن و با این کار ازشون حمایت میشه در کنار اینکه کیفیت محصولاتشون عالیه

اها از لوسیون بچه ی فیروز جای شیر پاک کن استفاده میکنم که عالیه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
من مرتب از پلوپز استفاده میکنم.عالیه.

مارک پلوپزت چیه عزیزم؟

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍