2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست
نرم کننده لباس چی خوبه بچه ها؟ یه بوی عالی بده و بوش زود نپره

یکی هست مال ترکیه ،اسمش ver nelرنگ بنفشش ،فوق العاده اس

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

لوازم خونگی مارک همیلتون فوقالعاده است من چایساز و ابمیوه گیری و مخلوط کن و غذاساز و خورد کنشو دارم واقعا عالیه 

سرم موی دوفاز مارال خیلی خوبه موهارو از وزی در میاره و فوقالعاده نرم و لطیف میکنه 

مایع لباسشویی فقط سافتلن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از مارک تکنو تو لوازم خونگی واقعا ناراضیم اتو پرس و پنکه اشو دارم اصلا به درد نمیخوره 

ماست میهن سنتی خیلی خوبه و خوشمزه 

مداد ابرو مارک اتود فوقالعاده است 

کفش کتونی فقط اسکیچرز دوساله میپوشم یعنی عین روز اولشه البته اصلش نه فیک های ارزون تو بازار

پوشک مولفیکس مزخرف بود من اصن راضی نبودم شوهرم مغازه داره من تقریبا همه مارکای پوشکو استفاده کردم تنها مارکی که خییلی ازش راضی بودم کانفی بود مای بیبی هم بد نبود ولی بقیه مارکا مث ببم .مرسی .😬حساسیت زابود

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
دوستان واسه بوی دستشویی و حموم چکار کنم کلافه شدم هر روز میشورم باز بو میده اسپری خوشبو کننده حساسم ...

من عود میگیرم چند دقیقه روشن میکنم تا چند روز بوی خوب میده 

همه رایحه هاشم هست توبازار 

منم کلی پول بابت خوشبو کننده و بوگیر دادم ولی این از همه بهتره 

مایع ظرفشویی فقط خاکستر 

وایتکس فقط دامستوس 

پودر لباسشویی و نرم کننده و مایع لباسشویی فقط سافتلن 

جرمگیر فقط من

شیشه پاک کن فقط اکتیو 

مایع دستشویی هم اکتیو 

اینارو دارم که بدردم نخورده ...هواپز...سرخ کن...بخارشو...جاروشارژی دستی...اگه میخواین سولاردام یا مایکروفر بخرین به جاش فر برقی بخرین خیلی عالیه.....کرم ابرسان ژوت هم ایرانیه هم واقعا خوبه فوم شستشوشم خوبه مخصوصا برای پوستای چرب قیمتاشونم تو رنج سی و خورده است اما با محصولات مشابه خارجی برابری میکنه....محصولات اوریفلیم کرم پودرشو گرفتم مفتم نمیارزه ...ریمل همیشه بورژوا میگرفتم الان خیلی گرون شده ایندفعه پرشین گرل گرفتم15😮خیلی ام خوبه...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز