2777
2789
70

خبرهای جالب و شادی بخشی میرسد 

دوستیها را دوباره تجدیدکن

کینه و دشمنی را کنار بگذار

ین روش برای شما مناسب و بهتر است.

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ادمو به چه کارا وا میدارید  😂😂😂 عدد بگید از یک تا 312 فال حافظ

۷۷

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

۷

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

منم میخوام 300

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
۲۲۰

احساس تنهایی میکنی همدردو همزبان نداری

به دوستان نزدیکت اعتمادکن

عشق رابه دلت راه بده

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
140

برای به دست اوردن کسی که دوست داری همه گونه در تلاش و جهد میباشید ولی بدانید کارهایی باعث کوچک شدن شما میشود از انها پرهیز کنید

۳۱۱

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
برای به دست اوردن کسی که دوست داری همه گونه در تلاش و جهد میباشید ولی بدانید کارهایی باعث کوچک شدن ش ...

واسه منم بگیر لطفا ۳۱۱

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
212

مسافرت به سلامت برسد

نگرانی نداشته باش

اروزویت براورده میشود

صبور باش از خدا کمک بخواه تا راه درست را نشانت دهد

20

اگر صبر کنی و به خدا توکل کنی مشکلاتت حل میشود

مسائل کوچک را دست کم نگیر 

ممکن هست همین مسائل کوچک گرهی بزرگ ایجاد کند