2777
2789
عنوان

شب یلدا ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 17 پست

بهش بگو ببین مادرت مرد وحسرت به دلت میمونه یه بار دیگه با خوانواده ات درو هم جمع بشید دنیا ارزش نداره تا پدر و مادرم زنده ان بیا همه دور هم باشیم و لذت ببریم نذار حسرت همچین روزی به دل هر دومون بمونه پدر و مادر منم مثل پدرو مادر خودت بدون و گذشت کن از بدیهای بقیه

اره برو چرا نری عوضش جمعه برید خونه پدرت اینا

ممنون عزیزم فکر خوبیه البته احتمالا شب جمعه خونه مامانم نرم چون زنداداشم اینا اونجان زیاد علاقه ای به دیدن من نداره😄 میترسم رو حساب رودروایسی منو شب قبلش گفته برم که شب یلدا برنامه های خودشون رو داشته باشن

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بری ولی اگه دوست نداری زیاد اونجا بمونی یه بهونه الکی بیار بگو کارای خونم مونده یا همچین چیزی

مشکلی با رفتن اونجا ندارم مشکلم اینجا مشکوک میزنن احساس میکنم میخواد یه کاری کنه منو از سرش باز کنه یهو شب یلدا نرم اونجا بعد شب یلدا برنامه های خودشون رو داشته باشن و من اینجوری حس خوبی ندارم یعنی اگ.       بهم. میگفت شب یلدا فلان جا دعوتیم یا فلان مهمون رو داریم که ما نریم سنگین تر بودیم به نظرم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍