2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 69 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

احتمال خیلی زیاد نی نی پسره.😍😍

عزیزم واقعا برام فرقی نداره ولی دخترشان دارم دوست دارم این بروجک هم پسر بشه کنیم جور بشه 

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
من اصلانخوردم کم خون هم هستم واسه نی نیم مشکلی پیش نیادنگران شدم

نه عزیزم پیش نمیاد اما من باید فولیک اسید ۵میلی می‌خوردم نخورده بودم تازه یک هفتس شروع کردم منم خیلی نگرانم چون بچه اولم مشگل داشت شما همون ۱میلی هم بخوری کفاف می‌ده از چهار ماهگی تا هم برات آهن میده

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
من اصلانخوردم کم خون هم هستم واسه نی نیم مشکلی پیش نیادنگران شدم

برو دکتر چون کم خونی و اسیدفولیک هم نخوردی بنظرم باید اسیدفولیک۵ بخوری.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
نه عزیزم پیش نمیاد اما من باید فولیک اسید ۵میلی می‌خوردم نخورده بودم تازه یک هفتس شروع کردم منم خیلی ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم خیلی گلی برای من یه بی تجربه خواهری کردی خدانگهدارنی نی گلت باشه انشالله

برو دکتر چون کم خونی و اسیدفولیک هم نخوردی بنظرم باید اسیدفولیک۵ بخوری.

رونیکا جون شما بچتون چیه در واقع جنینتون جنسیتشش چیه 

ممنون ازراهنماییت عزیزم خیلی گلی برای من یه بی تجربه خواهری کردی خدانگهدارنی نی گلت باشه انشالله

خواهش می‌کنم منم امیدوارم یه نی نی ناز وخوشگل بدنیا بیاری عزیزم