2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست

خوب اختمالا مادرت خسته شده ولی شرایط نیست که جوابت کنه مجبوره تخملت کنه واسه همین این کارهارو میکنه زودتر خودتون و جمع و جور کنین برین

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
عزیرم گفتم که مجبورم یمدت اینجا باشم خونه ندارم. بعد رفتنشون بهش گفتم چرا هر دفعه به این میگی بشین و ...

طفلی بچه ات....من نامادری دارم ولی  همچین رفتاری باهام نداره.مادرمو توبچگی ازدست دادم.پشت بچه ات باش.هرچندکوچیکن ولی همه چیزو متوجه میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خونت خواهر😕

خونه ندارم فعلا. تا یکی دوماه باید اینجا باشیم. از اینورم همش جلو همه غر میزنه که من یشب بخوام بیام بیمارستان سختمه. بدم میاد 

بنظرم اینجورمیکنه چون نمیخواد زحمتت زیاد بیفته گردنش البته حقم داره خب بمون خونت ازهمسرت بخواه کمک ح ...

عزیزم خونه ندارم تا یکی دو ماه دیگه مجبوریم اینجا بمونیم. بعد گفتم که اگه هفته ای یکبار یا ماهی یکبارم منو ببینه بازم رفتارش همینه ربطی به موندنمون نداره. همیشه همبنطوریه باهامون 

بخدا همه همینو بهم میگن.    حتی چند روز پیش دوستم اینو بهم گفت

ببین گلم اونم خسته میشه خب تصورشو کن چندماه شما بابچه وشوهراونجای

بنظرم شرایطو مهیاکن زودتربرید خونتون

یا برابهونه ی ی مدتم برو پیش مادرشوهرت خواهرمنم مثل شما بودتقریبا شرایطش واقعا خسته شدیم اخراش

اگه اونجا راحت نیستی وازت کار میکشه دقیقا برای چی رفتی پس؟ من خودم تو همین شرایط ۶روز بعد زایمان بر ...

گفتم که تا یکی دو ماه خونه نداریم کجا برم؟ مجبورم اینجا باشم. اگه با خانواده شوهرم تو یه شهر بودیم میرفتم اونجا. اونا ارزوشونه پیششون باشیم. 

خونه ندارم فعلا. تا یکی دوماه باید اینجا باشیم. از اینورم همش جلو همه غر میزنه که من یشب بخوام بیام ...

الهی  

دلگیر نباش ، ان شاءالله زود خونه دار میشی و میری

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
پا میشدی میگفتی ببخشید بچم اذیتتون کرد میرم خونمبعدم میرفتی خونت تا زایمانت بشین خونت من هم دوران با ...

خونه ندارم یکی دو ماه دیگه آماده میشه فعلا مجبورم اینجا باشم هیچکیو نداریم.  خانواده شوهرمم یه شهر دیگن. 

خوب اختمالا مادرت خسته شده ولی شرایط نیست که جوابت کنه مجبوره تخملت کنه واسه همین این کارهارو میکنه ...

نه عزيزم مامانم همیشه رفتارش با من همینطوره حتی اگه ماهی یکبار منو ببینه. بعد مجبورم اینجا باشم فعلا خونه ندارم یکی دو ماه دیگه آماده میشه 

طفلی بچه ات....من نامادری دارم ولی  همچین رفتاری باهام نداره.مادرمو توبچگی ازدست دادم.پشت بچه ا ...

بخدا اینقدر جلو همه میگه لجبازه یا بهش فحش میده بچم هی جییییغ میزنه سرشو میکوبه به زمین که چی چرا در موردم اینجوری میگی.  دو سالشه ولی وقتی در موردش حرف میزنیم کاملا متوجه میشه. اینم کیف میکنه بدتر ادامه میده. خسته شدم بخدا. همش میگم زودتر بگذره برم خونه خودم.  خیلی هم دخالت میکنه تو کارام مثلا باشوهرم تصمیم گرفتیم که بزرگه رو بزاریم مهد کوچیکه رو یا پرستار بگیریم یا چند ساعتی شوهرم نگه داره من کلاسمو برم. نمیدونی چیکار میکنه این مامانم خودشو به آبو آتیش میزنه که نه پرستار نگیرین نه مهد نذارین خودت باید نگه داری مگه من خودم نگه نداشتم تو هم باید نگه داری. میگم تو واسه سی سال پیش بودی یا هر اشتباهی که تو کردیو من که نباید تکرار کنم خودشو جلو شوهرم تیکه تیکه میکنه که نه. شوهرم فقط میگه میدونم دارم میبینم رفتاراشو این چند وقتیو هم تحمل کن میریم خونمون راحت میشی. 

ببین گلم اونم خسته میشه خب تصورشو کن چندماه شما بابچه وشوهراونجای بنظرم شرایطو مهیاکن زودتربرید خون ...

من هنوز یک ماه نمیشه اومدم اینجا. بخدا اصلا زیاد خونه نیست همش بیرونه. ظرف اینا خودم میخورم تمام کارای بچمو خودم میکنم دستشویی ابنا خودم میبرمش مث قبل. اصلا هیچیش با مامانم نیست چون باهاش نمیسازه.  حتی یکبار نگفت من بگیرمش تو استراحت کن. موقعی هم که بچم میره سمتش همش صدام میکنه بیا بگیرش.  از پا درد دارم میمیرم نمیتونم دراز بکشم میگه پس نخواب چرا میخوابی. اینم دلداریشه.  با این حال بچمو همش بغل میکنمو نمیگم واسم ضرر داره.  

الهی     دلگیر نباش ، ان شاءالله زود خونه دار میشی و میری

تازه کلی نقشه داره واسه موقعی که رفتم خونه خودم. همش میگه بچه رو مهد نزاری. واسه بچه پرستار نگیری باید خودت نگهشون داری. واسه خونت باید ماهی یکبار کارگر بگیری خودم میگم کی بیاد.  انگار من سر گنج نشستم اونسری کارگر آورد باز پشتش خودم خیلی جاهارو تمیز کردم فقط پول دادم.