راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
صدا و سیما که معلوم الحاله وضعش...اما همین نی نی سایت عجیب تره عروس ها با این وضع گرونی از این رسم ه ...
منقرض چیه روز بروز گسترش پیدا میکنه جشن اولین عن کردنی که خود بچه خودشو شسته😂
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
بلخره باید یه سریا قطع شن تا یه سریای دیگه وصل بمونن😩🥺🥺😭😭😭😭😭
پتروس فداکار کی بودی تو😢
منقرض چیه روز بروز گسترش پیدا میکنه جشن اولین عن کردنی که خود بچه خودشو شسته😂
دقیقا اضافه هم میشه😆
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)
دقیقا..من با اینگ رسم داشتیم.خودم گفتم نمیخام اصلا
باریکللا به تو...باید از خودمون شروع کنیم
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)