2777
2789
عنوان

چقد توی این گرونی وحشتناک با اب و تاب از شب یلدا میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داییم وضع مالیش خوبه چندساله همه رو دعوت میکنه خونش شب یلدا همه چیزم عالی امسال ب مامانم میگفت ...

منم همینومیگم ب شوهرم .امسال واقعا اونایی ک دستشون بازتره باید بقیه رو دور هم جمع کنن

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
قطع شدنو به جون خریدم 😂😂

حیف نیس یه سال عضویتت یکم جلو قلمتو بگیر خاهر😂

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
صدا و سیما که معلوم الحاله وضعش...اما همین نی نی سایت عجیب تره عروس ها با این وضع گرونی از این رسم ه ...

منقرض چیه روز بروز گسترش پیدا میکنه جشن اولین عن کردنی که خود بچه خودشو شسته😂

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
بلخره باید یه سریا قطع شن تا یه سریای دیگه وصل بمونن😩🥺🥺😭😭😭😭😭 

پتروس فداکار کی بودی تو😢

منقرض چیه روز بروز گسترش پیدا میکنه جشن اولین عن کردنی که خود بچه خودشو شسته😂

دقیقا اضافه هم میشه😆

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

منوشوهرم هندوانه با انار میگیریم.میریم خونه مامانم..اجیلم اتکا قیمت مناسب میده هنوز نمیدونم چقده اگ خوب باشه میگیرم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
صدا و سیما که معلوم الحاله وضعش...اما همین نی نی سایت عجیب تره عروس ها با این وضع گرونی از این رسم ه ...

دقیقا..من با اینگ رسم داشتیم.خودم گفتم نمیخام اصلا

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
دقیقا..من با اینگ رسم داشتیم.خودم گفتم نمیخام اصلا

باریکللا به تو...باید از خودمون شروع کنیم

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)