2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اپز کنم بذارم فریزر طوری نمیشه؟؟

نه عزیز دلم چرا چیزی بشه ...فقط بزار سرد بشه بعد بزار من همیشه دارم استفاده می کنم ... مازندران هست و کدو زرد 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بدون اینکه آبپز بشه نمیشه گذاشت فریزر؟؟

سلام می شه ولی طعم و مزه اش رو از دست می ده ....می تونی نگینی ریزش کنی به اندازه گردو بعد بزاری تو کیسه نایلون ...بزاریش فریزر 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام می شه ولی طعم و مزه اش رو از دست می ده ....می تونی نگینی ریزش کنی به اندازه گردو بعد بزاری تو ک ...

آبپز کنم بعد پوره کنم بزارم کیسه فریزر تو فریزر؟خاصیتش با پختن و تو فریزر رفتن و دوباره استفاده کردن ازبین نمیره؟اخه من میخوام برای بچم که هشت ماهشه سوپ درست کنم.

آبپز کنم بعد پوره کنم بزارم کیسه فریزر تو فریزر؟خاصیتش با پختن و تو فریزر رفتن و دوباره استفاده کردن ...

نه نمی ره هرچند تازه بهتره ...ما توشمال تمام طول سال همینطور در بیرون کدو رو در جای خشک و خنک نگه می داریم ...هر وقت خواستیم یه دونه اش رو می شکنیم قاچ می کنیم می زازیم تو یخچال استفاده می کنیم حداکثر یه هفته