2777
2789
عنوان

بارداری و درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
مشکلت فقط ظاهرته؟! شما که تو این محیطم هستی که باید بهتر بدونی که، بارداری جیزی نیست که ازش خجالت ب ...

اره فقط از ظاهرم خجالت میکشم نه چیز دیگه.

همچین مشکلی هم تو اتاق عمل نداریم.نهایتش دو سه تا ماسک میزنم. بعد از به دنیا اومدنش  هم همسرم کمکمه.

پس با این حساب به فکرش باشم ایشاللا

والا ایرانم که چندسال پیش یکی از فامیلای ما درسش رو تموم کرد بیمارستان استخدام شد 4میلیون حقوق میگرف ...

چجوری چهارمیلیون گرفته؟؟من شوهرم فیش حقوقیش 2900هس که حدود پونصدش برابیمه ومالیت میره

باردار نیستم  تیکر عروسیمهههههه😍😍💃💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فقط از ظاهرم خجالت میکشم نه چیز دیگه. همچین مشکلی هم تو اتاق عمل نداریم.نهایتش دو سه تا ماسک می ...

آره اگه میتونی حتما به فکرش باش

دیر بچه دار شدن اصلا خوب نیست هرچی فاصله سنیت با بچه هات کمتر باشه بهتر

ظاهر خانوم باردار هم واقعا یه چیز عادی هست اصلا بهش فکرنکن

🐘🌸کوچولوی قشنگم محکم بچسب به دل مامان🌸🐘
اره بخدا خیلی زوره 2.5حقوقشه....کارانه واضافه کاریاشونم که بایکسال تاخیر آیابدن آیاندن خیلی دوسدار ...

ایران هر پرستار کار پنج نفرو میکنه خیلی سخته همه هم طلب دارن ازشون انشالله جور بشه برید کار همسرت هم اونجا خوب میشه

نه هنوز باردار نیستم ولی هم خودم هم همسرم خیییلی دلمون بچه میخواد.

چی بگم ولله خب آدم خیلی چیزا دلش می‌خواد چه کاریه خودتو عذاب بدی سه ترم داری بخون تموم شه دیگه سنت هم احتمالا کمه جا داری حالا