2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا الان دیگ‌سبزی پاک نمیکنن خوو حق بده ندونه بنده خدا😁

والالااقل میگفت تخمه یه چیزی؟

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
اره ..راستی چرا ان قد به عروس حسادت میکنن...خودشونو با ما مقایسه میکنن😶

نمیدونم بخدا فک میکنه همش هم سن منه خودشو با من مقایسه میکنه بعد مثلا رفته سر میزتلویزیون من خریده گفتم این که مثل مال منه گفت نه مال من جنسش بهتره فک میکنه هرچی میخره خودش فقط خوبه   

هرکی مارو دید فک‌کرد خداس ماهم خندیدیم و گفتیم حق باشماست

[QUOTE=77390562]استارتر خوبه تو این چیزا باهات رقابت میکنه. مادر شوهر من تو زخم معده ام با من رقابت میکنه.  خدا ...[/ خداشفا بده اینجور ادمارو

آره دیگ تنقلات ک گرونه تخمه باز قابل قبوله.. میگم دفعه بعد تخمه بیارن حالا ژاپنی میخوای یا کدو؟😁😜

ممنونم گلم همون ژاپنی روبیارن خوبه خودم کدورودارم😂

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
نه خواهرمن ساده م 😂ولی غیبتوپایه ام😂هیچکس مادرشوهرذلیل شده منونداره هیچکس وهمه جاتیکه هایی میپرونه ...

اخ زلیل شن که پر میکنن بچه هاشون

نه خواهرمن ساده م 😂ولی غیبتوپایه ام😂هیچکس مادرشوهرذلیل شده منونداره هیچکس وهمه جاتیکه هایی میپرونه ...

عزیزم،یکم الان چشم و گوشت باز شد😂 سنشون بالاس باید بیخیال باشی ب حرفاشون ولی غیر مستقیم تیکه انداخته😁

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
شوهر من همیشه دلش دختر میخواست بچه من پسر شد بعد همه جا میشینه میگه ب خاطراینکه زنش ناراحت نشه اینجو ...

نمیدونم واقعا چرا اینطورین تو یه فاز دیگع هستن فک میکنن عروسا همه کاراشون با منظوره