مامان_ممول مدیر عضویت: 1392/03/04 تعداد پست: 4333 عنوان بعدعملم بینیم خواهرشوهرم منو دید😒 | مشاهده متن کامل بحث + 4635 بازدید | 185 پست سلاممن دیروز بعد یک سال اومدم شهرستان خونه بابامبعد اینکه با خانواده شوهرم قهرم نرفتم خونشونمنم بینیمو عمل کردم ک خواهر شوهرم میدونست میخوام عمل کنم من امروز دید به واسطه پسرم 😏 من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶 1397/09/28 | 01:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooooooleeeeeeee عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2876 نکنه خواهرشوهرمی 😂😂😂😂 حسود😘 نه چراباید حسودیم کنه بنظرمن طبیعی ترقشنگتره توعکس قبلش کوچیکتربود طبیعی @tina_am به من میگه حسود آقاییی خودت جوابش بده😢😂😁
مامان__سنجد عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17926 پاک نکردم عزیزم کجایت ؟؟ اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
مامان_ممول مدیر استارتر عضویت: 1392/03/04 تعداد پست: 4333 خیلی خیلی خوب شده دکترتون کی بوده؟ مرسی عزیزم علیرضا سلطانی نفر من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
sabasadat عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2303 واااای استارتر بینی قبل عملت کپ بینی منه منم چند وقته میخوام عمل کنم فکرش تو سرمه ولی میترسم استخونش رو بردارن گوشتش بمونه پخمه شه قیافم چون شنیدم بینیای گوشتی گوشتشو خوب نمیتونن جمع کنن
درگذشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 13898 مرسی عزیزم علیرضا سلطانی نفر تهران هستن؟هزینش رو هم میشه بگید چقدر شده؟
رفیق_موقتی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1204 خداییش خیلی خوب عمل کرده حالا مطمعنی منظور خواهرشوهرت این نبود ک خوب شدی؟؟من درهرصورت باشه مثبت فکرمیکنم حتی اگه طرف منظورش بد باشه خودم راحترم اینجوری منظورشونم بد باشه کلا ب ی ورم میگیرم😂😂 ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ
مامان_ممول مدیر استارتر عضویت: 1392/03/04 تعداد پست: 4333 بچه ها وایسین ی عکس دیگ بزارم از قبلم اون دونفری گفتن تغیر نکردی خوب نشدی رو راضی کنم😂😂😂😂 من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
مامان__سنجد عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17926 وای نهههه خیلی خوبه اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
مامان_ممول مدیر استارتر عضویت: 1392/03/04 تعداد پست: 4333 خداییش خیلی خوب عمل کرده حالا مطمعنی منظور خواهرشوهرت این نبود ک خوب شدی؟؟من درهرصورت باشه مثبت فکرم ... اره عزیزم میشناسم اخلاقشو😂 من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
nafasammm عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2916 صفه چنده عکس لامصبا🤔 تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
رفیق_موقتی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1204 بچه ها وایسین ی عکس دیگ بزارم از قبلم اون دونفری گفتن تغیر نکردی خوب نشدی رو راضی کنم😂😂😂😂 میزاری یا برم دشویی بیام😢 ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43091 نه چراباید حسودیم کنه بنظرمن طبیعی ترقشنگتره توعکس قبلش کوچیکتربود طبیعی @tina_am به من میگ ... حسود_دشمنه# به_دل_نگیر_# طاقت_بیار_و_مرد_باش# 😂😂😂😂♥️♥️♥️😐😐😐😐
مامان_ممول مدیر استارتر عضویت: 1392/03/04 تعداد پست: 4333 میزاری یا برم دشویی بیام😢 بروبیا پاک نمیکنم من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️ لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
nafasammm عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2916 بروبیا پاک نمیکنم کدوم صفحه است؟؟؟😐 تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃