رفتیم خ فامیلشون به گوشیم اس داد موهات بیرونهههههه والا در اون حدیم نیس ک ضایه باشه زنونه رفتیم اتاق خواب برگشتنی با مانتوی بلندم تا ساق پام .اومدم خونه گف چرا با مانتو اومدی اااای خدااااا😢😢😢😢
اصلاااا ب حرف منم گووش نمیده ااااصلا و اصلا تو جمع باهام حرف نمممیییزنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من با کسی که به آزادیهای فردیام احترام نگذاره اصلاً شوخی ندارم. میخواد همسرم باشه یا مادرم یا هر ...
اینا از همون اول باید به این تفاوت فکر میکردن و به تفاهم میرسیدن. الان هم یکیشون باید گذشت کنه چه بهتر که ما دوستمونو به گذشت تشویق کنیم تا زندگیش نابود نشه . بخدا پوشوندن مو و چادر اینقدر سخت نیست
برادرزاده من تو مراسم خواستگااری به نامزدش گفته بودکه من مانتویی ام و چادر نمیپوشم اونم قبول کرده ب ...
وای چقدر بد😕 به خیال خودشون میتونن دیگرانو تغییر بدن، زن داداشم مانتویی بود، وقتی اومد تو خانواده ما و محبت و مهربونی پدر مادرمو دید خودش چادری و محجبه شد