2777
2789
عنوان

وااای خدا من دگ روانی شدم رفت..😢😢😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ناراحت نشیا ولی اونایی که رو موضوعی خیلی حساسن به خاطر اینه که خودشون نگاهشون همش رو ای ...

اینطور نیست شوهر من همون اول بهمگفت خودش هم خیلی چشمش،پاکه . اونایی که زنشونو رها میزارن چشمشون خیلی میچرخه

ن تازگیا ازوقتی ک چاق شدم اندامم قشنگ شده.اخه اونا ک میان خونمون من مانتویی ام 

خو حسودیش میشه 

ببین منم ی چیزیو ک‌میدونم بهممم میاد نازم میکنه شوهرم  میگه نپوشش 

منم یکم خودمو میگیرم درش میارم 

و بعد خودش میگه بپوشش 

تو باهاش بحث نکن ب حرفش گوش بده روت حساسه دیگه 

چطور چاق شدی منم میخواام پرتر شمممم

من با کسی که به آزادی‌های فردی‌ام احترام نگذاره اصلاً شوخی ندارم. می‌خواد همسرم باشه یا مادرم یا هر ...

اینا از همون اول باید به این تفاوت فکر میکردن و به تفاهم میرسیدن. الان هم یکیشون باید گذشت کنه چه بهتر که ما دوستمونو به گذشت تشویق کنیم تا زندگیش نابود نشه . بخدا پوشوندن مو و چادر اینقدر سخت نیست

برادرزاده من تو مراسم خواستگااری به نامزدش گفته بودکه من مانتویی ام و چادر نمیپوشم اونم قبول کرده ب ...

وای چقدر بد😕 به خیال خودشون میتونن دیگرانو تغییر بدن، زن داداشم مانتویی بود، وقتی اومد تو خانواده ما و محبت و مهربونی پدر مادرمو دید خودش چادری و محجبه شد

پس شاید تو اون جمع کسی بوده که شوهرت روش حساس بوده که بهت گیر داده، ولی اگه زندگیتو دوست داری سعی کن ...

بخخاااطر ترس از خواهر و اینکه خبرش ب مامانش برسه وگرنه تو جمع های طرف ما اینطوری نیس

وای چقدر بد😕 به خیال خودشون میتونن دیگرانو تغییر بدن، زن داداشم مانتویی بود، وقتی اومد تو خانواده م ...

آره خیلی بد

ی دختر18 ساله الان به فکر طلاق به خاطر دخالت های بیجای مادرشوهرش

فک کنید مادر شوهره به برادرزادم گفته پروفایل تل گرام عکس دست لاک زده نزار 

بخخاااطر ترس از خواهر و اینکه خبرش ب مامانش برسه وگرنه تو جمع های طرف ما اینطوری نیس

آهان، پس تو بخاطر خدا و رضایت شوهرت تو اون چند ساعتی که تو جمع اونایی یکم بیشتر رعایت کن، ضرر نمیکنی گلم، عوضش اوقاتتون تلخ نمیشه