دنیای مدیر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 عنوان خابه بد دیدم 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست بچه ها دیشب خابه بد دیدم خاب دیدم زبونم لال بچمو از دست دادم از دیشب تا الان خیلی نگرانم اعصابم خورده 😢😢 با این همه بد بختی که کشیدم خدا نکنه اینجور بشه نمیدونم به خاطر استرسمه چون من ۲۱ هفته زایمان زودرس داشتم همش میترسم 😢😢 خدایا به امید خودت 1397/09/27 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 مرسی عزیزم برام دعا کن منم زودرس بودمو بچه مو از دست دادم بعد چند وقت باردار شدی؟ ان شاالله خدا یه بچه سالم بت بده وبه وقتش بیاد بغلت چرا نموندعزیزم سن بارداریت زیاد بوده؟ خدایا به امید خودت
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 ان شاالله خدا یه بچه سالم بده وبه وقتش بیاد بغلت چرا نموند سن بارداریت زیاد بوده؟ خطای پزشکی بود شب تو بیمارستان فشار دستگاهشون بالا میره و ریه پسرم از کار میفته هردوتا ریه ش آب میاره و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 خطای پزشکی بود شب تو بیمارستان فشار دستگاهشون بالا میره و ریه پسرم از کار میفته هردوتا ریه ش آب میار ... خدا نگذره از باعثو بانیش متاسفم عزیزم ان شاالله این دفه بمونه برات چرا اقدام نکردی خدایا به امید خودت
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 خدا نگذره از باعثو بانیش متاسفم عزیزم ان شاالله این دفه بمونه برات چرا اقدام نکردی اقدامم الان ۴ماهه اقدامم ولی حامله نمیشم دارو هم خوردم ولی نشده نمیدونم چم شده همه آزمایشامم نرمالهکاش یکسال صبر نمیکردم بعد زایمان یکسال صبر کردم بعد رفتم اقدام و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 اقدامم الان ۴ماهه اقدامم ولی حامله نمیشم دارو هم خوردم ولی نشده نمیدونم چم شده همه آزمایشامم نرماله ... کاش زود اقدام میکردی من زود اقدام کردم ان شاالله باردارمیشی عزیزم توکل کن بخدا خدایا به امید خودت
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 کاش زود اقدام میکردی من زود اقدام کردم ان شاالله باردارمیشی عزیزم توکل کن بخدا چند وقت بعد اقدام کردی؟اخه من سزارین بودم و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 چند وقت بعد اقدام کردی؟اخه من سزارین بودم آهااا من اصلا جلوگیری نکردم ماه دوم باردار شدم خدایا به امید خودت