2777
2789
عنوان

تاپیکای الکی و بیخود 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من عکس ندیدم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اره عزیزم ولی خاله زنک بودن توی همه خانوما وجوداره  توی بعضیا کمتر توی بعضیا بیشتر

من مردای زیادی دیدم ک اینطورین خاله زنک یا عمومردک😐فقط تو خانوما نیست دخترم☺

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
دوست دارم یه تاپیک اجتماعی زده بشه.ولی سریع تعطیلش میکنن یه نگاهی به پر بازدید های دیروز و 2 روز گذش ...

جدیدا زدن تو کار اسکرین شات من و شوهرم اسکرین شات من و جاری اسکرین شات من و خواهر شوهر مادر شوهر برادر شوهر😂😂

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
عاقا بیاین لطفا اگه بلدین جواب منو بدین  رفتم لنز خریدم حالا حس می‌کنم یکی نیست انگاری یکیش پر ...

فک نکنم 😑😐

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
نه بابا خاله زنک بودن یجورایی ذاتیه بعضیام ژنشو دارن نمیشه کاریش کرد😂😂

اعتراف کنم همه ژنشوداریم ولی توی بعضیا کمتره توی بعضیا بیشتره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
جدیدا زدن تو کار اسکرین شات من و شوهرم اسکرین شات من و جاری اسکرین شات من و خواهر شوهر مادر شوهر برا ...

چقدم ما بدمون میاد😂

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/: