2777
2789

من ماه رمضون بود روزه بودم حالم بد شد اول سرکیجه و تهوع اومد سراغم جایی نبودم که بشه دراز شم حالم بیاد سرجاش غش کردم وقتی بهوش اومدم که دیدم همه دورم جمعن و دارن اب قندم میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستگاه فشتر ندارن الان گرسنمه اما میل به غذا ندارم یکمم لرز و سرگیجه دارم تازه از دکتر اومدم

چیزی نمیشه اونا واسه ضعفی بدنته همین که سرم زدی اتفاقی نمیفته استراحت کن بهتر میشی 

افت قند خون تو کسایی که دیابت دارن ممکنه باعث کما بشه نه همه ولی ممکنه باعث غش بشه

هروقت احساس کردین قندخونتون افتاده فوری بشینین یا دراز بکشین ی چیزیم زود بخورین شیرین باشه چه بهتر ممکنه از گرسنگی قندتون بیفته

مامان دوتا دخمل ناز 😍
اره گرسنه ام ولی نمیتونم چیزی بخورم

شاید چون زیاد گشنه موندین میلتون نمی‌کشه ببینین چی دلتون میخواد همونو بخورین کم کم بهتر شین غذا بخورین

من اینطوری بشم مثلا کیک آبمیوه با ی چیز اینطوری میخورم یکم حالم بهتر شه بعد غذا میخورم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
بعدش رفتی دکتر؟؟

معمولا که تو دیابتیا میگن اگه قندشون افت کنه ممکنه غش کنن و برن کما اگه به موقع بهشون دارو و سرم نرسه

احتمالا شما سرما خوردین ی چیزی بخورین کم کم اشتهاتون واسه ضعف نکنین

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ممنون از همگی

سلام ببخشید مدتی از پیامتون گذشته ولی میشه جواب بدید شما یمدت افت قند داشتید؟ تو ازمایشتونم نشون داد؟ متوجه شدین مشکل از چی بود چطوری خوب شدید چیکار کردید میشه بگید لطفا بخاطرش دکتر رفتید