2777
2789
عنوان

باردارم ولی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست
از بس همه جا میگن تو این شرایط مگه کسی بچه مياره 

به حرف کسی نباشید

همیشه حرف هست

خدا هم‌همیشه هست و بزرگه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بله داریم زندگی میکنیم ما هم آدمیم دیگه ، تو این شرایط و اون شرایط نداره ، 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

چرا روت نمیشه؟ مگه قرار خرجش رو کس دیگه ای بده که روت نمیشه به کسی بگه. هر کس نگاه جیب خودش میکنه و برا بچه دار شدن تصمیم میگیره.

پیش از بارداری رفتم دکتر برا چک اپ در مورد دوقلو زایی هم داشتم تحقیق میکردم. همینکه به دکتره گفتم اگر دوقلو بخوام چکار باید بکنم یه دفعه پرید بهم که مگه تو عقل نداری، نوی این اوضاع مملکت چرا 2 تا بچه میخوای. یه دونشم زیاده و .... 

منم خیلی ریلکس گفتم وقتی میگم 2 تا میخوام حتما وضع مالیم انقدر خوب هست که به فکر 2 تا هستم. حالا چون وضع مملکت بده من باید بچه نداشته باشم؟دکتره کلی حرص خورد. میگفت وضعت مگه چجوریه که میگی خوبه. ملت به نون شبشون محتاجن ولی قپی زیادی میان یعنی میگفت تو داری دروغ میگی که وضعت خوبه. دیگه جوابش رو ندادم. گفتم اگر دکتر مملکتمون اینجوری باشه دیگه از یه بیسواد چه انتظاری میشه داشت که دهنش رو ببنده؟ 

مس بیخیال بقیه باش و اون کاری رو که صلاحته انجام بده عزیزم. ایشالا قدمشم براتون پر خیر و برکت باشه و روز به روز رزق و روزیتون بیشتر بشه

منم بچه ی دومم راباردارم فاصله ی سنی شون ۳سال ونه ماه میشه وضع زندگیمم متوسطه ولی به قول شوهرم خدارزقشونامیده به گذشته که نگاه میکنم باحساب کتاب ما اصلانمیتونستیم خونه وماشین داشته باشیم ولی این خداست که برکت میده

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

سلام

منم پشت سرهم، حرف شنیدم اما بیخیال

گفتم روزیشو خدا میده، رو زمین خدا هم راه میره 

بقیهچرا حرص میخورن ایا؟

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
چرا روت نمیشه؟ مگه قرار خرجش رو کس دیگه ای بده که روت نمیشه به کسی بگه. هر کس نگاه جیب خودش میکنه و ...

الان دوقلو بارداری یا نه؟

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود

دهان مردم نمیشه بست 😑😑😑

بنظرم دیرم شده 

مبارکه😚😚

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

من سومیم توراهه 

مادرشوهرم میگه نمیشه سز بشی ببندی 

سه تا خوبه دیگه😑😑😑😑

فکر جیب پسرشه😁😁

ولی میدونه من بازهم بچه میخوام 😏😏

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔