ramaa مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 45 عنوان دكترشيراز | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست دوستان تو رو خدا كمكمم كنيد شكاره مطب دكتر مهرانا قاسم هاني جواب نميده شماره موبايل ميخوام 1397/09/27 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 مرسي بانو لطف داري من استهبانم الان منشي جواب دادو گفت چون زايمان اولت هست قبول نميكنيم ... عزیزم من خودم میرم پیش مژگان صیادیدکتر چوبکسارافلاحیمریم شاکرمریم یزدانیکلی دکتر خوب هستفقط میخواید تحت نظرش باشید؟ تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
ramaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 45 عزیزم من خودم میرم پیش مژگان صیادی دکتر چوبک سارافلاحی مریم شاکر مریم یزدانی کلی دکتر خوب هست ... يزدانيً كه ديكه خيلي شلوغ شده وقت نميزارن من واسه زايمان ميخوام عزيزم صيادي دكتر خوبيه؟
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 يزدانيً كه ديكه خيلي شلوغ شده وقت نميزارن من واسه زايمان ميخوام عزيزم صيادي دكتر خوبيه ... هیچکدوم وقت نمیزارن فقط تند تند مریض میبینن.اینم مث بقیشونه. تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
ramaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 45 هیچکدوم وقت نمیزارن فقط تند تند مریض میبینن.اینم مث بقیشونه. عزيزم صيادي برلي زايمان پيشش باشم خوبه؟!
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 عزيزم صيادي برلي زايمان پيشش باشم خوبه؟! برای ناباروری میرم پیشش.خیلی ها راضین.اونم چن تا چن تا میفرسته داخل.دیدم خانوم های باردار زیر نظرش هستند. تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍