2777
2789
نه بابا اتفاقا اصلا اونجوری نیست نه از نظر مالی بهش وابستم نه اونقدر دست و پا چلفتیم 

همین ک غذا درست میکنیو اماده میشیو فلان براخودت غذل بپز بخور ب اونم نده تا بفهمه ک محتاج تویه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ک غذا درست میکنیو اماده میشیو فلان براخودت غذل بپز بخور ب اونم نده تا بفهمه ک محتاج تویه 

اره اخه  خواستم بحث تموم بشه 

بهم گفت تو اگه غیرت داشته باشی دیگه تو این خونه نمیمونی الان نمیدونم برم یا نه چیکار کنم 

به نظر من بخاطر اون حرفش برو ولی زیادم درباره اختلافاتتون به خونوادت چیزی نگو فقط بگو اومدم یمدت اروم بشم و برگردم خونه ی خودم همین.چون مطمئنم از حرفش پشیمون میشه دو روز دیگه معذرت میخواد ازت میخواد که برگردی یا خودش میاد دنبالت.

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 

من که تو دوران عقد رفتم دنبال کارای طلاق، خانوادم پشتم بودن بعد این از اونموقع با شوهر خواهر و دایی من دشمنه هر موضوع بی ربطی هم که تو خونه بشه به دایی من فحش میده به شوهر خواهر من به خواهر من گیر میده در حالی که همه میدونن مقصر مشکلات ما کسی که منو مجبور به رفتن پی طلاق شد خانواده شوهرم و خود شوهرم بود من خودم رفتم دنبال طلاق