2777
2789
کار خیلی سختیم فک نکنم باشه اگ ی سری از مطالبو درستو حسابی بخونم

نمیدونم شاید برای شما نباشه.از من به عنوان یه تجربه اینو داشته باش که کنکور با کسی شوخی نداره موفق باشی

همیشه تهش قشنگ میشه…✌️😍
نمیدونم شاید برای شما نباشه.از من به عنوان یه تجربه اینو داشته باش که کنکور با کسی شوخی نداره موفق ب ...

مرسی فدات بابت راهنمایی😍💟

ادمک لال نباش پرو باش  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به خاطر چن تا سوال که داشتم دیشب عضد شدم و داشتم تاپیکای کنکورو میخوندم..من سال دومم..پارسال نتونستم بخونم گذاشتم واسه امسال..تا الانم همش دست و پا شکسته خونمدم بعضیاش خوب بعضیاشم بد..ولی شروع کردم با انگیزه زیاد به خوندن..تو همین تاپیکای کنکور شما رو دیدم وه چقد با انگیزه توی خرداد میخواستین شروع کنین..چقد بد که هنوز نخوندین و چقد بد که انقد توقعتونو پایین آوردین..هیچ چیزی غیرممکن نیست..منم تازه شروع کردم..شمام شروع کنین و انتظارتونو از خودتون باز بالا ببرین..به بالاتر فک کنین تا به پایین تر برسین

من به خاطر چن تا سوال که داشتم دیشب عضد شدم و داشتم تاپیکای کنکورو میخوندم..من سال دومم..پارسال نتون ...

😢😢😢😢😢من سال سوممه خسته شدم دیگه انگیزه نمونده واساگم

اگه از اول سمت علاقم میومدم الان دانشگاهم تموم شده بود

ادمک لال نباش پرو باش  
😢😢😢😢😢من سال سوممه خسته شدم دیگه انگیزه نمونده واساگم اگه از اول سمت علاقم میومدم الان دانشگاهم ...

بابا بشین از الان بکوب بخون..من یه برنامه نوشتم امروز که ایشالا از فردا قوی شروع کنم دوباره💪🏿

بابا بشین از الان بکوب بخون..من یه برنامه نوشتم امروز که ایشالا از فردا قوی شروع کنم دوباره💪🏿

خیلییی خوبه افرین من نمیدونم چطوری برنامه بریزم بخونم

ادمک لال نباش پرو باش  
خیلییی خوبه افرین من نمیدونم چطوری برنامه بریزم بخونم

منم‌ نمیدونستم ولی هر دفعه یه چیزیو امتحان کردم..این دفعه با کمک یکی از کاربرا که دانشجوی پزشکی هس برنامه نوشتم..البته به چن نفر گفته بود برنامه مینویسم براتون منم گفتم بهش..بعد اومد گفتش که تصادب کردم دست و پام شکسته واسه هیشکی نمیتونم بنویسم فقر راهنمایی کرد که چطوری و چن ساعت بذاریم