قبلا كه دبيرستان بودم شنيده بودم يه سري اتفاقات مشابه و واسه يكي از دوستام يه اتفاقاتي پيش اومده بود٠ امسال سال سوم كنكورم بود گفتم كه برم پيش يه نفر كه برنامش بيشتر تمرين و تكرار باشه٠ يه نفرو يهم معرفي كردن از قضا از اشناهاي بابام دراومد٠ سه ماهه دارم باهاش كلاس ميگيرم٠
اره به نظر منم اینو گفته که دیده موقعیت خودش خراب شده موقعیت اونم بکشه پایین البته ممکنه😐
مطمین باش من خیییییلی زیییاد از این چیزا دیدم بعدم میدنی وی مشخص میکنه که دروغ گفته اینکه حمله عصبی بهش دست داده اصن که یه نفر همه کاره به تو چه که سکته کنی اینهمه زن خیانت شوهر دیدن کدومشون سکته کرده که توی غریبه بخای سکته کتی
به استارتر هم میگم شیره مالیده سرت تازه بنظر من اون اقا رو در جریان بذار بگو داره خرابت میکنه
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
يه روز جمعه بود و من برنامه ميخواسم اون اومده بود قم٠ رفتم بهد مامانم نتونس باهام بياد اون موقع٠ هيچ وقت يادم نميره بابام گفته بود (،چون تايم ناهار بود،) به فلاني بگو غذا ميگيرم ميارم و اينا٠ منم بهش گفتم اقاي فلاني، ناهار رو بابا ميارن برامون٠
دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄 👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻 و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠 😍 من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞 آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست ندارم😳 شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂 درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊 بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐 درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍اره من حیا رو خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏 دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بعد گف نه عزيز ، يهو دستمو گرف چن لحظه،،، من خيلي خيلي نزديكم نشسته بودم فقط در حدي بود كه يه مقدار گوشه لب تابشو ميديدم چون داش برنامه مينوشت٠ من واقعا بهم ريختم از رفتارش،، حالا خنده دارن من با چادر و مقنعه، صبح جمعه خوابالو و فك كنم كلي پشم داشتم😂تنها نكته مثلتم ادكلن مامانم بود كه زده بودم٠ اقا خلاصه من با خودم گفتم شما از اين ادم روشن فكراس كه احازه داده به خودش