2777
2789
عنوان

پس کجایی گور به گور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 165 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهواز بارونه مگه🙄🙄🙄🙄

اهواز نیستم ک😂 

تازه مامانم اونور یاس از مادر خوزستانیم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اگه اومد سر راه قدم زدنتون، برا منم بگو بیاد دنبالم😑😂

😂😂دوستش و میقاپم واسه تو

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چندسالتونه عزیزم؟؟؟ انشاالله عروسیت به زودی😗

۲۳ 😂 ن بابا نمیخوام😣الکی😐😂

اگه گور به گور شده منم دیدید بهش بگید اینجام 🙋‍♂️😂

عضویت از پارسال =کاربری دوم.                احترام = احترام.                                     اینجا سایت عمومیه ... پس سرتون تو زندگی خودتون باشه (برای عده ای میگم که فکر میکنن اینجا برای خودشونه)...
مننکه میدونم مامانش نمیزاره بیاد پیشت😈

😐اخه اینم مادرشوهرم من دارم

😂😂دوستش و میقاپم واسه تو

جوووون جوووون😀

کی لی لی لی لی💃

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
گور به گور شده خر است گاو من است😆 بی نمک هم خودتونید😆

😆

۲۳ 😂 ن بابا نمیخوام😣الکی😐😂

چرا نخوای؟؟؟؟انشاالله بهزودی نی نی سایتیا رو دعوت کنی عروسی❤

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
معلوم نیس الان داره پولاشو خرج کی میکنه    

واسه دوس دختر نکبت پلنگش😂

اگه گور به گور شده منم دیدید بهش بگید اینجام 🙋‍♂️😂

صبر کن الان صداش میزنم بیاد😂

فقط یهو دیدی قاط زد گف اینجا داری چیکار میکنی، چی میخوای بهش بگی؟😱🤕

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز