2777
2789
عنوان

پس کجایی گور به گور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 165 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهواز بارونه مگه🙄🙄🙄🙄

اهواز نیستم ک😂 

تازه مامانم اونور یاس از مادر خوزستانیم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگه اومد سر راه قدم زدنتون، برا منم بگو بیاد دنبالم😑😂

😂😂دوستش و میقاپم واسه تو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چندسالتونه عزیزم؟؟؟ انشاالله عروسیت به زودی😗

۲۳ 😂 ن بابا نمیخوام😣الکی😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه گور به گور شده منم دیدید بهش بگید اینجام 🙋‍♂️😂

عضویت از پارسال =کاربری دوم.                احترام = احترام.                                     اینجا سایت عمومیه ... پس سرتون تو زندگی خودتون باشه (برای عده ای میگم که فکر میکنن اینجا برای خودشونه)...
مننکه میدونم مامانش نمیزاره بیاد پیشت😈

😐اخه اینم مادرشوهرم من دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂دوستش و میقاپم واسه تو

جوووون جوووون😀

کی لی لی لی لی💃

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
گور به گور شده خر است گاو من است😆 بی نمک هم خودتونید😆

😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۳ 😂 ن بابا نمیخوام😣الکی😐😂

چرا نخوای؟؟؟؟انشاالله بهزودی نی نی سایتیا رو دعوت کنی عروسی❤

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
معلوم نیس الان داره پولاشو خرج کی میکنه    

واسه دوس دختر نکبت پلنگش😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه گور به گور شده منم دیدید بهش بگید اینجام 🙋‍♂️😂

صبر کن الان صداش میزنم بیاد😂

فقط یهو دیدی قاط زد گف اینجا داری چیکار میکنی، چی میخوای بهش بگی؟😱🤕

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱