2777
2789
عنوان

کاشت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 33 پست
چند میگیره ؟ چه نوع مژه‌ای ؟

نوعشو نمیدونم

ولی تخفیف گذاشته تا شب یلدا 60 تومن

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکس بدی هزینش چقد شد

الان كه ندارم عزيزم.واسه منو زن داداشم انجام ميده پول نميگيره.ولي كاشت ٨٠تومنه،اكستنشن١٢٠تومن،لمينت ٦٠تومن

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

چرا خودت انجامش نمیدی خیلی راحته تازه اگه مژه از ۵روز بیشتر رو چشم بمونه مژتو از بین میبره و نسبت به قبل کمتر میشن بهتره خودت ازن مژه های دونه ای بگیری بچسبونی اگه مبتدی هستی ازون مدلاش بگیر که تهش گره داره دو سه دفه انجام بدی حرفه ای میشی احتیاجیم به ترمیم نداری خودت انجام میدی

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

خيلي خوبه منم هر چند ماه انجام ميدم ولي وقتي كاشتت كنده ميشه مژه هاي خودتم كم ميشه يعني نص ...

اشتباه میکنی عزیزم 

من خودم مژه کارم تا حالا نشده یکی از مشتریام بیاد بگه مژه هام ریخت 

اگه اصولی کار بشه هیچ مژه ای نمیریزه 

شاید خودت با مژه هات کندی شون 

یا موقع خواب بعد خوابیدی فشار اومده با مژه خودت کنده شده 

وگرنه اگه اصولی باشه هیچ مژه ای کنده نمیشه اونایی ک میبینی میکنن چون چسب رو ب خود پلک میچسبونن 

الان كه ندارم عزيزم.واسه منو زن داداشم انجام ميده پول نميگيره.ولي كاشت ٨٠تومنه،اكستنشن١٢٠تومن،لمينت ...

😨😨😨😨😨😨😨😨لمینت ۶۰ تومن؟

شک نکن موادش چینیه و فقط یماهه شایدم کمتر 

من خودم مژه کارم مواد لمینت ام برا هر نفر با بهترین مواد خارجی نفری ۱۵۰ پام میوفته

😨😨😨😨😨😨😨😨لمینت ۶۰ تومن؟ شک نکن موادش چینیه و فقط یماهه شایدم کمتر  من خودم مژه کارم مو ...

اگه مواد خوب استفاده بشه واقعا چقدر موندگاری داره؟ من قیمت گرفتم با مواد فی لش ۳۰۰ بهم قیمت دادن

اگه مواد خوب استفاده بشه واقعا چقدر موندگاری داره؟ من قیمت گرفتم با مواد فی لش ۳۰۰ بهم قیمت دادن

مواد من بهترین هستش برا هر نفر ۱۵۰ پام میوفته 

۳۰۰ دیگه خیلی ژیاده