سلام من ماه گذشته سه بار (دو بار قبل از تخمک گذاری و یک بار هم روز تخمک گذاری) اقدام داشتم.الان دو روزه از موعدم گذشته ولی پری نشدم. اصلا علائم بارداری ندارم ولی از چند روز قبل دل درد شبیه قبل از پری داشتم که دو روزه تموم شده. با توجه به اینکه دو روزه از موعدم گذشته کی بی بی چک بذارم که مطمئن بشم؟ از طرف دیگه این چند هفته به خاطر یه مشکلی خیلی استرس داشتم ممکنه به خاطر استرس موعدم دورتر افتاده باشه؟
میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
کلا دو سه هفته یبار رابطه جنسی داشتین این خیلی کمه کلا رابطتون هنیشه اینقدره
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
خیلی دوست داشتم باردار بشم به هزار مکافات شوهرم رو راضی کردم اما چند وقت پیش خونه خریدیم حسابی درگیر کامل کردن خونه بودیم و چند روز دیگه اسباب کشی داریم .این وسط واقعا موندم اگه باردار بشم این همه کار رو چه جوری انجام بدم. هیچ کسم نیست کمک کنه. کی بی بی چک بذارم؟ اصلا علائم بارداری ندارم؟ الان حدود 20 روز از تخمک گذاری و رابطم گذشته
میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
الان بی بی بذار. البته همیشه روز بعد از موعد پریودیت بذار. ولی چون ۲۰ روز از رابطتت گذشته بذار
از یه طرف میخوام زودتر چک کنم تکلیفم معلوم بشه از یه طرف واقعا میترسم.شوهرم اینقد ناراحته و هنوز که هیچی نشده میگه تو این شرایط مالی و این همه کار و اسباب کشی همه چی به هم میریزه. همیشه فکر می کردم با این اتفاق منو شوهرم کلی ذوق میکنیم الان ته دلم میگم خدا کنه نباشم که شرایطمون بهتر بشه.
خیلی دوست داشتم باردار بشم به هزار مکافات شوهرم رو راضی کردم اما چند وقت پیش خونه خریدیم حسابی درگیر ...
نگران نباش منم باردار شدم همسر عمل زانو داشت همه کاراش با خودم بود بلندش میکردم راه بردن و کارای شخصيش تا یه ماه کامل گفتم خدا کمکم کن الان همسرم بهم نیاز داره مواظب کنجد تو شکمم باش تازه سرکار هم ميرفتم
سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
نگران نباش منم باردار شدم همسر عمل زانو داشت همه کاراش با خودم بود بلندش میکردم راه بردن و کارای شخص ...
منم سر کار میرم. خودم خیلی بچه دوست دارم اما چون شوهرم راضی نمیشد و به هزار مکافات راضیش کردم دو ماهه که اقدام داشتیم. الان اگه باردار بشم میدونم تا اخر عمر سرم منت میذاره و ناراحته...ادم میمونه چی از خدا بخواد چند ماهه دعا می کردم شوهرم راضی بشه و زودتر این خبرو بهش بدم الان میترسم