2777
2789

اگ میبینی تبش قطع نمیشه حتما پاشویش کن سریع تب میاد پایین تبش بخاطر چیه؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

دست و پاهاشو بگیر زیر اب ولرم سرد نباشه ها لباس هاشم خیس نشه خنک که شد با حوله نرم خشکش کن  و اگر پایین نیومد فورا ببرش مرکز کودکان یا زنگ بزن اورژانس تب کنترل نشده برای بچه های کوچک خیلی خطرناکه 

حال متکلم از کلامش پیداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دستمال؟ سرما خورده فکر کنم یهو اینجوری شد

فقط شیاف بذار سریع میاد پایین. پاشویه با اب گرم و کمی نمک دستمالو بزار روشکمش و زیر بعلا و ررون پاش

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

ازنت سرچ کن دعای تب  روهم بخون انشالله خوب میشه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
با دستمال؟ سرما خورده فکر کنم یهو اینجوری شد

نه فرشته صورتی گفت بگیر زیر اب ولرم ولی دستمال رو پیشونیش نذار خوب نیس یکی دوبار پاشویه کن زیر اب ولرم یاپاهاشو تو اب نمک بذار اگ خوب نشد حتما حتما ببرش دکتر خدایی نکرده تشنج نکنه تبش چنده؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶