2777
2789
منم دیشم تاپیک زدن واسه ترک پا با روش ژیلت تراشی🤣🤣😄

زخم نميشه؟ من از ژيلت و سوهان و اينا ميترسم 😊 البته پاى من ترك نداره فقط زبر شده واى پاى شوهرم ترك هاى ناجور داره در حدى كه راه ميره پاشنه پاش درد ميگيره 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زخم نميشه؟ من از ژيلت و سوهان و اينا ميترسم 😊 البته پاى من ترك نداره فقط زبر شده واى پاى شوهرم ...

نه اصلا.پای دور وریامون که زخم نشد من روی همه امتحان کردم😁البته بزارید قبلش ۲۰دقیقه توی آب گرم بمونه پاتون چون ترک ندارید زیاد حتما خوب میشه اگر انجام دادید نتیجشم بگید اینجا تا به لیست افرادی که روشون امتحان شده اضافه کنم😄

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
نه اصلا.پای دور وریامون که زخم نشد من روی همه امتحان کردم😁البته بزارید قبلش ۲۰دقیقه توی آب گرم بمون ...

باشه عزيزم مرسى 😘

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
واااا از کجاش میاد بیرون ....منکه چیزی ندیدم 😞

یه قطره خونی که میاد منظورمه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

راه حل این کار دست منه هرروز پاهان ۱۰ دقیقه در اب سرد باشه بعد با حوله خشک کن و وازلین به پاهات بزن و باید یکی خودت نه باید یکی پاهات رو ۵  دقیقه چپ ۵ دقیقه راست را ماساژ بده بعد نایلون کن تو پاهات و جوراب  بپوش و ۸ ساعت در پاهات باشه

2790
2778
2791
2779
2792