2777
2789

چه کاریه اخه به ذهن و قلبت میکنی عزیزم.اصلا در مورد این چیطا با شوهرت حرفم نزن قیح قضیه رو نریز

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ینی چی کرم داریا خواهر خوب شاید اشتب حس میکنی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بخدا تو این دور زمونه همه باید شک داشته باشیم.

ولی چ میشه کرد توکل کن ب خدا.

ببین چقد سرش تو گوشیه؟کی میره کی میاد؟حقوقشو چجوری خرج میکنه.میره بیرون ب خودش میرسه؟

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁
بخدا تو این دور زمونه همه باید شک داشته باشیم. ولی چ میشه کرد توکل کن ب خدا. ببین چقد سرش تو گوشیه ...

اره والا...کارش یجوریه صب تا شب شده دیگ دوشیفتس.سرش زیاد توگوشی نیس.خیانت ن اینک مستقیم.همین ک مثلا ی زنو ببینه خوشش بیاد یاتوخیابون بازنا بحرفه.

اره والا...کارش یجوریه صب تا شب شده دیگ دوشیفتس.سرش زیاد توگوشی نیس.خیانت ن اینک مستقیم.همین ک مثلا ...

وای خدا از هممون دور کنه😭😭😭

من ب شوهرم گفتم اگه اینکارو کنی از خدا خاستم قبل اینکه بیای خونه سقط بشی.ایشالا تیکه تیکه بشی.😆😆😆😆

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁