خانما من 3 ماه پیش طلاهامو فروختم الان میخام طلا بخرم به نظرتون صبر کنم
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
چ خوب كردي فروختي عزيزم بهترين تصميم بود الانم برو طلاي بي اجرت يا اجرت بايين بخر اينروزا وقت ...
میخام یه سینه ریز بگیرم خیلی دوس دارم اجرتشم بالاست
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه سینه ریز د6اشتم قدیمی بود6فروختم ما بهش دمنات میگیم خیلی دلم میخاد بگیرم طلا فروش میگهابش کرد
خوشبحالت. من هر چی به شوهرم گفتم بزار تو گرونی بفروشم وقتی ارزون شد دوباره بخرم گفت نه. دوس داشتم عو ...
من اگه ماشین نبودنمیفروختمش