2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 38 پست
چ خوب كردي فروختي عزيزم بهترين تصميم بود  الانم برو طلاي بي اجرت يا اجرت بايين بخر اينروزا وقت ...

میخام یه سینه ریز بگیرم خیلی دوس دارم اجرتشم بالاست

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منطق بعضیا هم اینه دیگه خوشحالم میشن بابت اینکه ارزون شد😐😐😐😐

دقیقا تا ده تومن ارزون میشه خوشحال و شاد و خندونن

ولی قدرت خرید الان مردم کجا قبل عید کجا ولی خوشحالن که دلار سه تومنی شد ۹ تومن و طلای ۱۰۰ تومنی شده ۳۰۰ تومن

واقعا ارزونیش کجاشه

یه سینه ریز د6اشتم قدیمی بود6فروختم ما بهش دمنات میگیم خیلی دلم میخاد بگیرم طلا فروش میگهابش کرد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خب عزیزم این که پایین اومدنیست  طلا باز میشه ۱۰۰ تومن گوشت میشه کیلویی ۳۵ تومن قیمت لبنیات میش ...

چشم الان سعی میکنم یکم غصه بخورم و ناراحت باشم 

منظورم اونا بودن که طلا شد 550 و دلار شد 17 میگفتن اصلا دیگه پایین اومدنی در کار نیست

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خوشبحالت. من هر چی به شوهرم گفتم بزار تو گرونی بفروشم وقتی ارزون شد دوباره بخرم گفت نه. دوس داشتم عو ...

من اگه ماشین نبودنمیفروختمش

طلای کم اجرت ینی چی؟چطوری؟از کجا؟

یعنی طلای کار کرده از طلافروشی ها بپرس معمولا بعضی از طلافروشی ها دارن.

اگه طلای نو برداری النگو ساده کارمزد و اجرت ساختش از بقیه طلاها کمتره

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز