میگه تو مادرش نبودی .بچمو تو ۱۹ هفتگی سقط کردم.حالم خیلی بده.تو این سه ماهی ک سقط شده هر بار میپرسیدم ازش با گریه و زاری و ....میگفت من اصلا تحویلش نگرفتم ولی ی حیزی تو دلم میگفت خاکش کرده.تو جیبش کارت سنگ قبر فروشی دیدم میگفت وایه خونه دوستم واسه کاببنتشون سنگ خریدم.خدایا دیشب باش بحثم شد حالا عکس قبر بچمو فرستاده واسم
اونقدر با حرفات خونش رو به جوش میاری که هر چی از دهنش درمیاد میگه و روت دست بلند میکنه. یه کم نرم تر و ملایم تر باش. بذار دخترت هم صبر رو یاد بگیره ازت.
به اینکه اینجا میگن شوهرت بد و حیوان هست توجه نکن. خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی. رگ خوابش دست توعه. خلاصه بگم زبونتو کوتاه کن نتیجشو ببین
باورت میشه سکوت کردم میومد دست بلند میکرد میگفت چرا حرف نمیزنی.اتفاقا اگر واینسم تو روش همیشه خیلی ج ...
عزیزم خب به موقع حرفتو بزن اما با ناز زنانه. در ضمن با خودت عهد ببند دیگه بحث اون بچه رو نیاری وسط. تموم شده رفته. میفهمم سخته اما وسط کشیدن این بحث به جز دلخوری و دل شکستن چه ثمری داره. وقتی اومد قشنگ منطقی بشین جلوش حرفاتو بگو بهش. تصمیم بگیرین دیگه بحثو نکشین وسط. اون هنوز نفسی تو هست. باور کن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره عزیزم . خداوند وقتی سختی به ادم میده تحملشم میده . خود خدا تو قران گفته بعد از هر سختی آسایشه .مطمئن باش خدا حواسش به بنده هاش هست . منم این دوران رو گذروندم .
مردی ک خوبه و ذاتش خوبه تا اخر خوبه . ولی مردی ک بده حتی کم نباید اصلا ازش بچه اورد.
هیچ کسی خوب مطلق نیست و نسبی هست
توبعضیا بیشتر ودرعده ای کمتر
هیچکس معصوم نیست
زرنگ کسی هست که بتونه خوبیهای طرفش و پررنگ وبدبهاش و کمرنگ کنه وخوشبختی رو باهم بسازند
کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
عزیزم خب به موقع حرفتو بزن اما با ناز زنانه. در ضمن با خودت عهد ببند دیگه بحث اون بچه رو نیاری وسط. ...
یک درصد فکر کن اینکارو بکنند😑😑😑
کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
استارتر اینقد خوتو نخور قربونت بفکر حودت باش بذار شوهرتم زندگیشو کنه شاید سرش ب سنگ خوردو ادم شد من خودم بچه اختلاف پدرو مادرمم اینقد دعوا و جنگ داشتن و دادن ک گاهی ب مرگ و فرار فکر میکنم بخاطر بچت کوتاه بیاو بحال خودش ولش کن
انگار اصلا وجود نداره
برو مشاوره تا بیخیال شی ازت خواهش میکنم رو خودت کار کن
اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم